Karar verdim ucuza satıyorum..!

Fiyatlar nasıl?

• Ankete Katılan
    8

aycamm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
29
0
Merhaba arkadaşlar kitaplığımda yer açmak yeni kitaplar almak için de olsa kitaplarımı satıyorum eğer fiyatlar yüksek gelirse belirlediğiniz bir fiyata da verebileceğim...

Canan Tan-İz (Şu anda ben okuyorum 3 gün sonra yollayabilirim) = 6,5 TL

Canan Tan- En son Yürekler Ölür 5 TL

Sinan Akyüz-Yatağımdaki Yabancı 3,5 TL

Canan Tan-Yüreğim Seni Çok Sevdi (Orjinal) 5 TL

Elif Şafak-Aşk 5 TL(1 haftadan önce gönderemeyebilirim)

Tolstoy-Savaş ve Barış 5 TL

Danıelle Steel-Onca Sevgiye Rağmen - 5 TL

Danıelle Steel-Melek

Seni Seven Biri Var-4,5 TL

Durdurun Dünyayı İnecek var-4,5 TL

Okuduğum en güzel kitapsın annem - 4,5 TL

Kendine bir iyilik yap 4,5

Arkadaşlar birde çocuk kitapları var ilgilenenlere onları da yazabilirim :) :KK52::KK52:
:KK1: Kitaplarda pazarlık yapabiliriz :) beğendikleriniz olursa eğer kargo ücreti alıcıya aittir..

:21: :21::KK23::KK9::KK9:

; (2 TL=)

Uzaylı kız tira

Geloş dağı efsanesi

Fıkra
Polyanna

Kemalettin Tuğcu-Parktaki Adam

Bir Sırrım Var

Küçük Prens

Seni Seven Biri Var.

Bi'şey Söylicem ama gülmek yok.

Çılgın Kızlar Kantini

İyilik Meleği

Çocuk Kalbi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winx Kayıp Krallığın Sırrı Her bir kitap 4 TL ve Orjinal'dir. 10 Kitaptan Oluşmaktadır. Toplu alımda indirim yapılabilir.

Arkadaşlar beğendiğiniz kitapların fiyati pahalı ise indirim yapabilirim uyguna verebilirim yani..

-Liste Güncel Tutulur :)

Son düzenleme:
Merhaba. Ben İz ve Savaş ve Barış'la ilgileniyorum. Ama Savaş ve Barış nasıl bir kitap sizdeki? Birkaç cilt oluyor orijinalleri de. Ben çok özet olsun istemiyorum. Bugüne kadar okuyamadım bu kitabı. Bir de ikisi beraber 10 olursa iyi olur benim için.:KK61:

Merhaba. Ben İz ve Savaş ve Barış'la ilgileniyorum. Ama Savaş ve Barış nasıl bir kitap sizdeki? Birkaç cilt oluyor orijinalleri de. Ben çok özet olsun istemiyorum. Bugüne kadar okuyamadım bu kitabı. Bir de ikisi beraber 10 olursa iyi olur benim için.:KK61:

1 tane kitabı var bende baya kalın bir kitap ama orjinaldir. resim koymak isterdim ama mümkün değil :KK1: 10 tl yaparım sorun yok :) Yanlız eğer tam karar verirseniz Cuma gününe kadar elinizde olur :):KK34:

Tamam istiyorum kitapları ama PTT ile gönderebilir misiniz? Kitaplar kalın olduğu için kargo ücreti çok olacaktır da çünkü:26:

yüreğim seni çok sevdi ve en son yürekler ölür ben talibim ama hiç anlamam şu kargo işinden falan nasıl halledeceğiz ?

Son düzenleme:
malesef gelmedi ptesi için bekledim bir umut özelden adresime varana kadar yollamıştım bundan sonra kalsın zaten vazgeçtim

X