Mutfak Dekorasyonu karar verdim sonunda..........

atalay-uxgxur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
129
0
96
50
İstanbul
arkadaşlar mutfagıma başlandı .kısmetse 10 güne kadar takacaklarmış. üst krem alt kapiçino rengi parlak mebran . tezgah çimstone krem rengi. bakalım ne çıkacak karşıma. Allah pişman etmesin yeeter .gönlüme göre olur inşallah . o kadar para . o kaadra stresliyimki. takılınca yazarım arkadaşlar. darısı isteyenlerin başına. :Saruboceq:

önemli olan karar vermek, Allah içine sindirsin güle güle kullan.
renklerin ferah bende yeni yaptırdım seninkini renklerinde ferah duruyor ben memnunum.

arkadaşlar önce teşekkür ederim. mesajlarımı açarken mraklandım pya niye böyl yaptın yazarlarmı acaba diye. ama sağolun. ben çok etki içinde kalan bi insanım.dert edecektim içime... çimstone tezgahı burdanda araştırdım.mutdfakçılardanda ögrendiğim çok kullanışlı olmasıymış. temiz duruyo bide gördüm. tahta yaptırmadım komşumunki şişme yaptı.mermerit yaptırmadım kendi evim dedim Allah izin verirse iyisi olsun şık olsun dedim.granit hoşuma gitti içinde desen çoktu .bu sade bişi. göz yormuyo onuçta dedim. ne biliym inşallah iyi bişi olur.herkes bişi diycek . takmamak mümkün diil ama inş. olumlu olur..:Saruboceq:

arkadaşlar mutfagıma başlandı .kısmetse 10 güne kadar takacaklarmış. üst krem alt kapiçino rengi parlak mebran . tezgah çimstone krem rengi. bakalım ne çıkacak karşıma. Allah pişman etmesin yeeter .gönlüme göre olur inşallah . o kadar para . o kaadra stresliyimki. takılınca yazarım arkadaşlar. darısı isteyenlerin başına. :Saruboceq:

arkadaşım resimleri bekliyoruzzza.s.

Back
X