karar verdim kızler anestezisiz çektireceğim napayım bebeğim için katlancam biraz ağrıya
ve dr klomen verdi adetimin 5. günü başlıyacam sonra gün aşırı ilişki dedi hsg yi çektirmeden önce buscopan diye bi ağrı kesici verdi onu içecem inşallah işe yarar
eğer bu ay hamile kalamazsan gelecek ay gonal f iğnelere başlıcakmışız inşallah benim için hayırlısı neyse o olur
bana dua edin nolur
çarşamba günü saat 10 da hsg yi çektirecem
sağ salim eve gelirsem size yazarım canlarım...
uykularımı kaçırdı bu rahim filmi valla akşam sağa dön sola dön uyuyamadım
teşekkür ederim canlarım benim
ayrıca miracım sana ayrıyetten bi teşekkür edeyim yanında gelebilirim eğer istersen demişsin canım benim yaaaa bi tanesin sen
çok sağol canım eşim götürecek arabayla ben gözümde o kadar büyüttüm ki sanki doğuma gidicem gelirken arabanın arkasında yatarım diyorum eşime
oda hey allahım sabır delimisin sen diyo dalga geçiyo benle
herşeyi biz kadınlar çekiyoruz zaten erkeklerin işi kolay bi sperm tahlili tamam ooohhh ne güzel
doğru bi karar vermişsin canım.anesteziye gerek kalmayan basit bi işlem sadece ilacı rahime verince biraz baskı hissediyorsun bu kadar bence fazla büyütme ve rahat ol.nerde çektiriyorsun filmi?
ayyy canım yaa seni allah mı çıkardı karşımacanım bende ali tüneyde çekilmiştim.ali bey çok mülayim insanı rahatlatan bi yapısı var.
dr.için özellikle bayanmı tercih ediyorsun?
ben ufak bi operasyon için babür kaleliye gitmiştim.orda başak hanımda vardı.başak hanım biraz telaşlı bi tip gibi geldi bana .ama babür kaleliyi tavsiye ederim prof.dr.kendisi
benim dr.um ismail uryan oda iyi bi doktor.bana tedavi uyguladı ve aşılama ile hamile kaldım.şu an üçüzlere hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?