- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Canım ben de Temmuz'da olacağım , ocaktan beri her gün buradayımCok tesekkur ederim sana :) evet rahatsizlik duyuyorum kucuk goguslerimden bi karar verdim ve doktorlarla konusmadan once ameliyat olanlarla konusmak istedim iyiki uye oldum simdi daha kararliyim agustos gibi olabilirim ameliyat o zamana kadar iyice arastirmis epey bilgi sahibi olurum diye dusunuyorum cok abartiyo diyenlerinizde olabilir ama pimpirikli bi insanimoyle yani... Tesekkur ederim herkese...
Canım benim çok sağolAy Allahım yaaa çok güldümValla nasıl geldi bu fikir aklına helal olsun
Memesiz Kadınlardan Seçmeler
Canım benim çok sağolyahu bu bizim gerçeğimiz Aslında buradaki yazıları derlesek, bi kitap yazsak PUCCA dan daha çok satarız
Dur ben bunu bi düşüniiiiiim... Kitabın giriş cümlesi şöyle olsun"... Sadece kaşım gözüm değil , memelerim de babama çekmişti .... "Memesiz Kadınlardan Seçmeler
Koptum yaaDur ben bunu bi düşüniiiiiim... Kitabın giriş cümlesi şöyle olsun"... Sadece kaşım gözüm değil , memelerim de babama çekmişti .... "
Canim haftaya kontrole gidicem volkan beye sen karar verdin mi doktor acisindan bende temmuz agustos dusunuyorum :)Canım ben de Temmuz'da olacağım , ocaktan beri her gün buradayım
Ayy ne güldürdün beni sabah sabahCanım, bana da hiç bi bikini olmadığı için, eski sütyenlerimi kesip bikinin içine diktim geçen sene ... Yani bikinime silikon ameliyatı yaptım annemin dikiş kutusundaki malzemelerle... Sonuç MÜTHİŞŞŞŞŞ... Ama kuruyken... Havuza girdiğin an çile başlıyorrrr... Suyu çekip ağırlaşıyorlar mı... Yüzerken aşağıya doğru iniyorlar mı..... Hadi suda kimse görmedi... Peki ya o havuzdan çıkma anııı... Allahımmmmm.... Suyla dolan bikinin ağırlaştığı için göbeğine doğru inmiş oluyor mu.... Ili meme ucu ordan fırlamış mıııııKarşıdan kızın... Anneeee memelerin çıkmış diye bağırıyor mu Artık 2. Havuz çıkışında , sudan çıkmadan elimle yukarı çekip durması gereken yere getirip , tutup öyle çıktım.daha bitmedi, bi de süngerin çektiği suyu boşaltmak var Millete çaktırmadan avuç içinle bastırıp, foşşşşşşş diye suyu boşaltmak gerekiyor Bi de bunu yapacak ortam yoksa , çevre kalabalıksa, şezlonga kadar havluya ulaşana kadar yürümen gerekiyor.bi de mesafe uzunsa, şar şar şar sular aka aka gidiyorsun .sanki çiş yapıyorsunnnn Yahu ameliyattan sonra , Banu Alkan gibi salına salına yürümek istiyorum havuz kenarında, şarrrr şarrrr şarrrr sular aka aka değil
Canım yazarken ben de çok güldümAyy ne güldürdün beni sabah sabahaz kaldı bizde öyle salına salına göğsümüzü gere gere gezeceğiz. .o sungerlerde sıcakta ne fena yakıyor ama değil mi
HATTA CANIM SEN ÇICUK HAVUZUNA GIRME , bile dediği olduAyy ne güldürdün beni sabah sabahaz kaldı bizde öyle salına salına göğsümüzü gere gere gezeceğiz. .o sungerlerde sıcakta ne fena yakıyor ama değil mi
Gülcez tabi, burada aynı frekansı yakalamasak, böyle güzel kaynatmasak, bu foruma bu kadar girmeyiZAyy ne güldürdün beni sabah sabahaz kaldı bizde öyle salına salına göğsümüzü gere gere gezeceğiz. .o sungerlerde sıcakta ne fena yakıyor ama değil mi
Düşünmesi bile güzel......Bence biz artık bikini bakmaya başlayalım 2015 in yeni bikini trendleri
O zaman sloganımızı yineleyelim YAŞASIN SİLİKON KARDEŞLİĞİGülcez tabi, burada aynı frekansı yakalamasak, böyle güzel kaynatmasak, bu foruma bu kadar girmeyiZ
O zaman sloganımızı yineleyelim YAŞASIN SİLİKON KARDEŞLİĞİ
Arkadaslar bende yeni üye oldum 165 boyunda 54 kg göğüslerim çok küçük doğum vs içi boşaldı hiç yok diyecek kdr az bu durum beni çok üzüyor yorumlarınızı okuyorum fiyat lari konusunda bilgilerinizi paylaşırsaniz çok sevinirimGülcez tabi, burada aynı frekansı yakalamasak, böyle güzel kaynatmasak, bu foruma bu kadar girmeyiZ
Canım fiyatlar devlet ve özelde çok farklı.4000-10000 aralığı civarı.Arkadaslar bende yeni üye oldum 165 boyunda 54 kg göğüslerim çok küçük doğum vs içi boşaldı hiç yok diyecek kdr az bu durum beni çok üzüyor yorumlarınızı okuyorum fiyat lari konusunda bilgilerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim
Canım yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyordum istanbul dayım nasıl bilgi edinebilirim bir fikrin var mı ?Canım fiyatlar devlet ve özelde çok farklı.4000-10000 aralığı civarı.
Canım forumda devlette yaptıran çok arkadaş var.ama istanbulda devlette yaptıran bi arkadaş hatırlayamadım.bence yeni konu aç.istanbulda devlet veya üniversite hastanelerinde yaptıranlar var mı diye sor .ya da devlet veya üniversite hastanelerinin Plastik cerrahi bölümlerinden randevu al ve görüş.Canım yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyordum istanbul dayım nasıl bilgi edinebilirim bir fikrin var mı ?
nedne tekrar ameliyat oldunuz, nasıl geçti?@GAZELLE84 @ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorumama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?