karantinada kilo alanlar kulübü

yenigelin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
34
23
3
35
Selam kızlar,
Karantinada aldığınız kiloları nasıl verdiniz? Diyet spor her türlü öneri yoruma açığım. Teşekkürler

merhaba ben 3 ana 2 ara öğün beslendim 6 dan sonra yemedim ve evde spor yaptım ve 71 den 57 ye düştüm. Biraz sabır ve disiplin gerekiyor ama yapılmayacak şey değil :)
Son donemde iki öğün beslenme diye birşey çıktı ara öğün vermeyin diyen diyetisyenler çıktı insanın kafası karışıyor vallahi

Son donemde iki öğün beslenme diye birşey çıktı ara öğün vermeyin diyen diyetisyenler çıktı insanın kafası karışıyor vallahi
herkes kendi bünyesine göre beslensin benim bir arkadaşım diyetisyenle çalışıyor o mesela kahvaltı - ara öğün - ara öğün ve akşam yemeği gibi bir beslenme yapıyor ve ona iyi geliyor. Beslenmenin 2si3 ü çok fark etmiyor sağlıklı beslenirseniz her türlü sonucunu görüyorsunuz

Umarım

Bende 1 haftadir diyetteyim.2 ogun yapiyorum ama aralardada kendimi cok zorlamiyorum.aksam 6dan sonra bisey yemiyorum.henuz spora baslamadim.1 haftada 1 kilo 300 gram verdim.bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…