Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben 3 ana 2 ara öğün beslendim 6 dan sonra yemedim ve evde spor yaptım ve 71 den 57 ye düştüm. Biraz sabır ve disiplin gerekiyor ama yapılmayacak şey değil :)
merhaba ben 3 ana 2 ara öğün beslendim 6 dan sonra yemedim ve evde spor yaptım ve 71 den 57 ye düştüm. Biraz sabır ve disiplin gerekiyor ama yapılmayacak şey değil :)
herkes kendi bünyesine göre beslensin benim bir arkadaşım diyetisyenle çalışıyor o mesela kahvaltı - ara öğün - ara öğün ve akşam yemeği gibi bir beslenme yapıyor ve ona iyi geliyor. Beslenmenin 2si3 ü çok fark etmiyor sağlıklı beslenirseniz her türlü sonucunu görüyorsunuz
herkes kendi bünyesine göre beslensin benim bir arkadaşım diyetisyenle çalışıyor o mesela kahvaltı - ara öğün - ara öğün ve akşam yemeği gibi bir beslenme yapıyor ve ona iyi geliyor. Beslenmenin 2si3 ü çok fark etmiyor sağlıklı beslenirseniz her türlü sonucunu görüyorsunuz
Bende 1 haftadir diyetteyim.2 ogun yapiyorum ama aralardada kendimi cok zorlamiyorum.aksam 6dan sonra bisey yemiyorum.henuz spora baslamadim.1 haftada 1 kilo 300 gram verdim.bakalim nasil olacak