Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu kürü baya kullanan oldu galiba,sonuçtan tam emin olmak için bu anketi açtım,kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa benim gibi denemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz,saç dökülmeniz durdumu yada yeni saçlar çıktımı?
hmm... teşekkür ederim cvp için..ben 1 ay denedim ama bir değişiklik olmadı canım..
ama saçtan saça değişiyor..
hmm... teşekkür ederim cvp için..
evet,bi etkiisi varsa buda heralde 3,4 ay içinde belli olabilir,teşekkürler cvp için...15 gün oldu bence azaldı... ama saç gürleşmesi için 4 ay falan geçmeliii
bende iki hafta denedim ama bi değişiklik görmedim. aynı hizda ve çoklukta dökülme devam etti.
anladım, teşekkürler...çok az durdu canım
2 aya yakındır kullanıyorum cnm,saç dökülmem baya geriledi önceden tarağımdan 50-60 tel toplarken şimdi 20 teli geçmiyor,bende dökülmeyi bayağı azalttı,kesinlikle denemeni tavsiye ederim..zaten fydası olmasa dahi zararı yok sonuçta bitkisel bir işlem bence denemeye değer yeni saç çıkıyormuya gelince ben henüz bişi göremedim yada çıkıyorsada çok küçük tüyler halinde anlayamıyorum merakla bekliyorum ama sanırsam daha zmanı var