• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Karanfilli Su Saç Sorununuza Çözüm Oldumu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Karanfilli Su Saç Sorununuza Çözüm Oldumu?

• EVET,SAÇ DÖKÜLMEM DURDU

OY: 8 26,7%
  • HAYIR,HİÇ BİR FAYDASINI GÖRMESİM

OY: 8 26,7%
  • BİRAZ FAYDASI OLDU

OY: 14 46,7%

• Ankete Katılan
    30

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
Arkadaşlar bu kürü baya kullanan oldu galiba,sonuçtan tam emin olmak için bu anketi açtım,kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa benim gibi denemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz,saç dökülmeniz durdumu yada yeni saçlar çıktımı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kürü baya kullanan oldu galiba,sonuçtan tam emin olmak için bu anketi açtım,kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa benim gibi denemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz,saç dökülmeniz durdumu yada yeni saçlar çıktımı?

ben 1 ay denedim ama bir değişiklik olmadı canım..
ama saçtan saça değişiyor..

2 aya yakındır kullanıyorum cnm,saç dökülmem baya geriledi önceden tarağımdan 50-60 tel toplarken şimdi 20 teli geçmiyor,bende dökülmeyi bayağı azalttı,kesinlikle denemeni tavsiye ederim..zaten fydası olmasa dahi zararı yok sonuçta bitkisel bir işlem bence denemeye değer:61: yeni saç çıkıyormuya gelince ben henüz bişi göremedim yada çıkıyorsada çok küçük tüyler halinde anlayamıyorum merakla bekliyorum ama sanırsam daha zmanı var :6:

2 aya yakındır kullanıyorum cnm,saç dökülmem baya geriledi önceden tarağımdan 50-60 tel toplarken şimdi 20 teli geçmiyor,bende dökülmeyi bayağı azalttı,kesinlikle denemeni tavsiye ederim..zaten fydası olmasa dahi zararı yok sonuçta bitkisel bir işlem bence denemeye değer:61: yeni saç çıkıyormuya gelince ben henüz bişi göremedim yada çıkıyorsada çok küçük tüyler halinde anlayamıyorum merakla bekliyorum ama sanırsam daha zmanı var :6:

hmm,sizin adınıza sevindim gerçekten,ne illet bişeydir ya bu saç dökülmesi,dökülür üzülürsün,üzülürsün daha çok dökülür,Rabbim herkesin şifasını verir inşallah,belki kullanmaya devam ettikçe yeni saçlarda çıkar,sizde olumlu bi etkisi olmuş...

saol cnm,inş.sendede işe yarar..gerçekten çok bunaltıcı bir durum aynaya bakmaya korkuyorum inan:50: eskiden olsa rahatlıkla saçlarımı toplar salardım ama şimdi nerde ayrımım görünecek,aman seyrelen ksım görünmesin die uğraşmaktan bıktım,hele saçlarım kirliyken hiç sorma iice yokmuş gibi:59:
umarım yeni umudumuz karanfil bizi utandırmaz,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ne diyim:6:

ben bugün yıkadm saçlarımı
evet gözle görülür bi fark var
ama ben maya kürüde uyguluyorum
keşke dursaa şu dökülmem :5:

karanfilli suyu öneren arkadaşımızdan Allah razı olsun, bu bilgiyi kendine saklamayıp paylaştığı için...

size şu kadarını söyleyebilirim ki, 2 haftadır " yaşam kalitem değişti ". daha ilk kullanmamda saç dökülmem kesildi. yeni saç çıkarır mı bunu bilmiyorum ama, benim için dökülmemesi de yeterliydi zaten ve ben buna kavuştum.artık saçımın dökülmesini düşünmemek nasıl bir lüksmüş Allahım çok şükür
anneme de önerdim o da başladı kullanmaya.

artık evde saçlarım açık dolaşabiliyorum yani toplamama gerek yok, saçı çok dökülenler bunu anlamıştır.
o kızı bulsam valla bi teşekkür etmek istiyorum

Back