• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karamelli bi hediye bulmam gerekkk :)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Kızlar merhabaaa:80::80:
Bayramda izmire kayınvalideme gidicem ziyarete, malum oğlu uzak diyarlarda :5:
Ziyaretine giderken çiçek ve bi hediye götürmeyi düşünüorum..
Çiçek ve çikolata götür diyenler var ama ben hediye götürsem diorum. Anneme götürünce kayınbiraderlere de gerekirmi yada babama da yazık diilmi ?? napsam ki ben?? Şal, dekorasyon bişileri alabilirsin dediler.. Alan yaşayan bilen varsa adet nedir yada siz ne yaptınız yazar mısınız ??

ben gecen bayram kayinvalidemlere gitmistim
babama beyaz cok $ik bi gömlek
anneme hirka, icine güzel bi bluz ve cicili bicili coraplar almistim (cok sever öyle seyleri)

bence tarzini ve bedenini biliyorsan giyim alabilirsin...

çiçek+ şık bir nevresim takımına ne dersin? hada el,ayak havlu takımıda olabilir??
yani böyle ortak bir şeyler alırsan, ayrı ayrı şeylere gerek kalmaz. sarev'in takımlarına bakmanı tavsiye ederim, görünce bayılıcaksın eminimkii :)

karamelim ben geçen bayram şık bir şekerlik almıştım, ama bu bayram ne alacağımı ben de bilmiyorum:26:

karamelim ben geçen bayram şık bir şekerlik almıştım, ama bu bayram ne alacağımı ben de bilmiyorum:26:

Şekerlik hımmm :26:
Ayrı şehirdeyiz die almak istiorum özellikle.. alma alışmasın diolar bana ya :17:
Terlik hoş bi fikirdi sevdim, yada şal dicem ama o da bana yıl başında şal almıştı şimdi olurmu bilemedim.. Bedenini ayakkabı numarasını bilmiorum da öğrenmek zor değil :1: Başka başka böle orta sehpaya yada aynalı konsol önüne koyabileceği dekoratif şeyler nasıl olur çok mu alakasız :) Bayramda şeker tutar o bize şekerlik ii fikir yaa amaaan :17::55:

Şekerlik hımmm :26:
Ayrı şehirdeyiz die almak istiorum özellikle.. alma alışmasın diolar bana ya :17:
Terlik hoş bi fikirdi sevdim, yada şal dicem ama o da bana yıl başında şal almıştı şimdi olurmu bilemedim.. Bedenini ayakkabı numarasını bilmiorum da öğrenmek zor değil :1: Başka başka böle orta sehpaya yada aynalı konsol önüne koyabileceği dekoratif şeyler nasıl olur çok mu alakasız :) Bayramda şeker tutar o bize şekerlik ii fikir yaa amaaan :17::55:
Ewet konsol önüne dekoratif bişeyler de olabilir tatlım:34:

sözlümün ailesi de bana bot alıp yollamışlar bn de bayramda nezaket olsn die qömlekle bluz qöndermeym dedm yanen bana da alışmasnlar yollama qelin kıza yollanır adettir ama onlara alınmaz dediler :1: biz de ayrı şehirlerdeyiz onlar adanada ben konyada sözlüm de askerde :25: bayramda da qelin kıza bayramlık alınırmş ama ben hiç ummuyorum açıkçası :1:

Ben insallah gunun birinde kendin boyle birsey yapabilirsin.
$dscf54502.jpg $dscf54532.jpg $dscf54592.jpg $kurabiyee.jpg

bence ev hediyesi al canım. şimdi annene aldın babana almadan olmaz abine almadan olmaz. en iyisi ortak bir hediye ve bence öyle pahalı bişey olmasın çam sakızı bişey yetrli bnce.. :6:

Back