Saç Rengi ve Saç Boyama karamelle siyah ustüne krepe balyaj yapan varmi

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben beyaz tenliyim ama kaşlarim siyah kaş rengini açmak istemedigim icin karemel yaparsam hoş olmaz diye siyaha yakin sacimin uclarina karamel krepe balyajmi daha iyi olur yoksa sari krepe balyajmi iyi olur?karemelle krepe balyaj yapilirmi bilmiyorum.yaptirirsam alt rengi nasil olmali?sizce bana daha cok hangisi gider?tenimi cok solgun gösterirmi?lütfen cvp yazin cok kararsizim cooookkk

Karmel cok varos durur sari hos olabilir ama saclarinin resmini koy bi istersen daja net fikir verelim :26:

Ya bende sariyi cok istiyorum ama bir bucuk sene önce röfle yaptirmiştim cok kötü olmustu siyah sari cizgi cizgi olmuştu ve tenimi cok soluk göstermişti.kaslarim siyaha yakin sariyla kôtü olurmu ki.sari krepe balyaj yaptirirsam alt tonu hangi renk olmali bu konuda cok bilgisizim yardim edin lütfen ya fotograf yükleyemiyorum cunku tlfndan yaziyorm simdi saclarim siyah sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…