Saç Rengi ve Saç Boyama Karamele yakın sarı tonları ( ama turuncu tonları değil) Yardımınız gerekli lütfen

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Kızlar saçımın doğal rengi siyah. Ama şu anda saçımda Koleston Altın Sarısı var saçlarım turuncu gibi görünüyo.Şimdi böyle karamele yakın bi sarı saç elde etmek için ne renk boyamam gerekir? (Açıcı da kullanabilirim ama kullanmasam genede iyi olur )
He birde ben buğday tenliyim.
İnşallah okuyup geçmessiniz de bana yardım edersiniz arkadaşlar
Bu tonlardan biri olabilir mesela ama renklerin adlarını öğrenebilirsem sevinirim.

Canım benim saçlarımda da altın sarısı var güneşte turuncu gibi duruyor , bende buğday tenliyim ve bende sarımsı tonlar istiyorum.Tesadüfe bak. Ben balyaj attırmayı düşünüyorm sarı,açık karamel tonlarında.Çünkü evde elde etmek zor oluyo.Bir de dip-uç arasında ki renk farklılıkları var tabi.

ikinci resim bana ne zamandır beni boyaa beni boyaa diyor bende bıktım bu sarının turuncu görnmesinden

canlar 3. fotodaki rengi ben yakaladım. doğal saçım koyu kestaneydi ilkin kumrala boyadım turunculaştı sonra palette yoğun açıcıyla açtım altın sarı bakırımsı bi renk oluştu sonrada koleston 11.1 e boyadım sonuç 3. resim oldu. çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…