Saç Rengi ve Saç Boyama karamelden turuncu olmadan açık kumrala geçiş..

kahvenin üstüne sarı tonu katsam yine turuncu olacak acaba altın sarı ile açık kumralı mı karıştırsam off:S

vallahi benim de saçlarım karameldi hatta bakırlık daha çoktu küllü kumrala boyadım kapatmadı turunculuğu biraz turunculuk kızıllık gibi bişeyler kaldı bidaha boyucam küllü kumrala ondan sonra tamamen kapanır ama bu seferde nasıl açık kumral yapıcam bende bilmiyorum çünkü alttan turuncu renk çıkar saç rengimi açarsam ben kuaföre danışim diyorum.sen de öyle yap bence

evet cnm açıcı kullanmadan olmayacak bu işler:) 8 numaralı renklerde gözüm kalıyor ama biliyorum ki boyadığımda öyle olmayacak (

bunu başaran var mı aranızda??

ben de saçımı kızıldan kahveye döndürmeye çalışıyorum bu konuda da nacizane bilgim var paylaşmak istedim senle. bence lorealin küllü renklerine bakmalısın. küllü tonların içinde bulunan yeşiller saçındaki karamelliği alıcaktır. kızıla karşı bi renktir küllüler bu yüzden turunculuk yaşamazsın diye düşünüyorum yerimseniben

saol cnm ama forumda o kadar çok okumdum ki küllü renkler yeşillendirdi saçımı diyenlerii..çok korkuyorum o durumdan açıkcası..sarı saçı yeşillendiriyormuş sanırım ama yine de cesaretim yok..senin saçın için de benim bir fikrim var koyu kumrala boya üst üste sonra açarsın bir iki ton..

benımde sacım karamel ama kızıllık bakırlık yok ıcınde ben 7 numarayla 8.1 ı karıstırdım o sekılde kızıllık olmadı ve de sunu ogrenmıstım bır kuaforden %20 lık peroksıt ıle %30 lugu esıt mıktarda karıstırınca kızıllık olmuyormus karamel boyada ben yaptım ama benım zaten kızıllık yoktu.

bırde karamel ıle acık kumral arasında pek fark yok cunku benım boyadıgım 7 numara kumral dıye gecıyor 8.1 de acık kullu kumral dıye gecıyor,kozmetıkcım kumralın karamelle hemen hemen aynı oldugunu soylemıstı bende kozmetıkcıme cok guvenıyorum onun sayesınde yarısı sıyah yarısı kızıl kahve gıbı olan ıgrenc saclarımı herkesın merak edıp sordugu hos bır karamele gevırdım 4,5 ayda

iyi fikir canım teşekkür ederim :)

teşekkür ederim ayşe bende şu anda 7.65 numarayla boyuyorum 8le boyasam zaten çok fark olmayacak en iyisi aynen devam etmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…