Saç Rengi ve Saç Boyama karamelden siyaha dönmekte kararsızımm yardım edinn :)

HellooKitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
3
0
86
İstanbul
saçlarım fotodaki gibi karamel yada öyle bişey işte :) herkes siyaha boya diyo ama ben çok kararsızım siyahtan sonra tekrar bu rengi almam çok uzun zaman alır... sizce ne yapmalıyım yoksa hiç değiştirmesemmi??:hulya:

bence hiç değiştirme siyahtan bu renge geri dönmen çok zor olur ve saçlarında mahvolur siyahı yıllarca kullandım şimdi karamel yada çikolata kahve ama açık bir çikolata kahve istiyorum ayalrdır uğraiıyorum hala olmadı ki saçlarımı bir yıl sıyaha boyamadım aksın diye ne kadar aksada siyah boya olan yerler imkanı yok boya tutmuyor

SAKIIIIIIIIIIIIIIIN canım siyaha boyama.ben kurtulamıyorum suan siyahtan sonra çok kafanı duvarlara vurursun.insanı cezbedeb bi renk ama çok zahmetli malesef...

sakın canım sakın yapma o hatayı siyah sayesinde mahvoldu saçlarım kendine gelmiooo istedğim renk olmuo aman deriim

bu renkten çok sıkıldım artık nerdeyse 3 yıldır kullanıyorum koyu bişeyle istiyorum koyu kumral yaptırsam belki daha mantıklı olur en azından siyah kadar dönülmez bi renk diil kullanan varmı?

yani illa koyu renk istiyorsan koyu kahve daha mantıklı olur.açmak istersen siyahtan daha kolay acılacağı kesin.zaten siyah gibi duruyor o da seni tatmin eder die düşünüyorum

önce koyu kahve yap çok begenirsen koyu kestane yaparsın çok hoşuna giderse siyaha gidersin.Yok begenmedin vazgeçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…