Saç Rengi ve Saç Boyama karamel.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
ya arkadaslar gecen bi tanidigima rasladim ve saclarini karamele boyatacagini soyledi,,ama bi turlu karamelin nasi birenk oldugunu anlatamadi bana,,tamam karameli biliyom ama sac boyasinda nasi olur bilmem cok da merak ettim,,,arastirdim ama bulamadim bana karamel rengini gosterirmisiniz lutfen??/

muhteşem bir renk...tam bir genç kız saçı...bayıldıııımmm....zaten sarıya karamele bayılıyorum...bu resmi kuaföre götür aynısını istiyorum de canım....hem garanti olur....

Son düzenleme:
muhteşem bir renk...tam bir genç kız saçı...bayıldıııımmm....zaten sarıya bayılıyorum...bu resmi kuaföre götür aynısını istiyorum de canım....hem garanti olur....

genc kizmi??bana olmazmi yani:roflol:saka saka...ilk firsatta cagla sikelle birlikte gidiyoruz kuafore....a.s.

arkadaşlar karamel sanki kahveyle kızılın karışımı gibi bna daha koyu bi renk hatırlatıor.

arkadaşlar saçımı evde kendim karemale boyuyorum ve sizim istediğiniz gibi olur palette nin ikiş renk boyasını karıştırarak elde ediorum hihoyyyt

cnm buraya ekleyemedim ama avatarıma koydum foto birazda olsa belli oluo saç rengim

kızlar alix in boyası var 8.8 açık karamel aynı bu renk annemin saçını boyuyorum

kızlar alix in boyası var 8.8 açık karamel aynı bu renk annemin saçını boyuyorum

voila nın 7.8 ve 8.8 ni kullandım saçta kızıl yansımalı oluyor alix'in karamelinde de kızıllık var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…