- Konu Sahibi sevgiherseydemek
-
siyah boyadab mı döndüm acaba ....benimde saçlarım sarıydı 1 ay önce siyah yaptm şimdi karamel istiorm da....
ya arkadaşlar bende sevgiherseydemek gibi saçlarımı karamele boyatmayı cok istiyorum cok sıkıldım aynı saçtan sevgiherseydemek gibiyim bende aslında saçlaarım siyah kaşlarım da öyle ne dersınız ? boyasam pişman olur muyum? biraz araştırdım saçlarımı küllü sarıya boyarsam o rangi elde edebılır mışm? siyahtan bu renge geçip memnun olan arkadasımız nasıl gecti paylasabılırmı bizimlee (aysegul55 )
yok canımm hiç pişman olmazsınnn vallaa bendee senelerdirr siyah kullanıyodumm açtırdımm siyahıı açık karamell yaptırdımm yüzümm gözüm açıldııı .hiç düşünmedenn git boyaa memnunn kalıcaksınn vallaa saçlarınn siyahh boyaysaa açtırmann lazımmm ama kendi rengi siyahsaa dediğin gibi yapabilirsinn resimm çekinip koyucam canımm en yakın zamanda inşallahh
yok canımm hiç pişman olmazsınnn vallaa bendee senelerdirr siyah kullanıyodumm açtırdımm siyahıı açık karamell yaptırdımm yüzümm gözüm açıldııı .hiç düşünmedenn git boyaa memnunn kalıcaksınn vallaa saçlarınn siyahh boyaysaa açtırmann lazımmm ama kendi rengi siyahsaa dediğin gibi yapabilirsinn resimm çekinip koyucam canımm en yakın zamanda inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?