• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel yakısırmı????

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
canım arkadaslarım sızce bana karamel sac rengı yakısırmı cok ıstıom ama kararsız kaldım kaslarım sıyah ama seyrek oldugu ıcın cok koyu deıl gozlerımde kahverengı ama uzaktan sıyah gorunuo napıyım boyatıyımmı?

Eklentiler

• $Fotoğraf0116.jpg
    $Fotoğraf0116.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 90
yakışırr canımm yap bencee çok güzell oluyoo bende yeni boyattımm siyahtann döndüm karamele benimm bu tonlardaa olduu
6029.jpg

ama çok farklıı gösteriyoo insanı benn bayıldımm valla.fazlaa kaşlarr sırıtmıyorr ama istersenn kaş rengini saç rengindee açtırabilirsinn

canlarım cok tesekkurler kaslarım cok sıyah deıl zaten seyrek oldugu ıcın ama kaslarımı boyatmayı dusunmuom ve yukardakı resımde cok kızıl gıbı ben karamelın 1 ton koyusunu fln ıstıom cok kararsız kaldımmm:((

siyah boyadab mı döndüm acaba ....benimde saçlarım sarıydı 1 ay önce siyah yaptm şimdi karamel istiorm da....

evet cnm siyahtı saçlarımm baya kat boya vardıı zor açıldı ama açıldıı çokk sevdim karamel saçlarımıı siyahtann daha güzell valla.ama biraz beklee boyan aksın 1 ay dahaa falan

ya arkadaşlar bende sevgiherseydemek gibi saçlarımı karamele boyatmayı cok istiyorum cok sıkıldım aynı saçtan sevgiherseydemek gibiyim bende aslında saçlaarım siyah kaşlarım da öyle ne dersınız ? boyasam pişman olur muyum? biraz araştırdım saçlarımı küllü sarıya boyarsam o rangi elde edebılır mışm? siyahtan bu renge geçip memnun olan arkadasımız nasıl gecti paylasabılırmı bizimlee (aysegul55 )

ya arkadaşlar bende sevgiherseydemek gibi saçlarımı karamele boyatmayı cok istiyorum cok sıkıldım aynı saçtan sevgiherseydemek gibiyim bende aslında saçlaarım siyah kaşlarım da öyle ne dersınız ? boyasam pişman olur muyum? biraz araştırdım saçlarımı küllü sarıya boyarsam o rangi elde edebılır mışm? siyahtan bu renge geçip memnun olan arkadasımız nasıl gecti paylasabılırmı bizimlee (aysegul55 )

yok canımm hiç pişman olmazsınnn vallaa bendee senelerdirr siyah kullanıyodumm açtırdımm siyahıı açık karamell yaptırdımm yüzümm gözüm açıldııı .hiç düşünmedenn git boyaa memnunn kalıcaksınn vallaa saçlarınn siyahh boyaysaa açtırmann lazımmm ama kendi rengi siyahsaa dediğin gibi yapabilirsinn resimm çekinip koyucam canımm en yakın zamanda inşallahh

yok canımm hiç pişman olmazsınnn vallaa bendee senelerdirr siyah kullanıyodumm açtırdımm siyahıı açık karamell yaptırdımm yüzümm gözüm açıldııı .hiç düşünmedenn git boyaa memnunn kalıcaksınn vallaa saçlarınn siyahh boyaysaa açtırmann lazımmm ama kendi rengi siyahsaa dediğin gibi yapabilirsinn resimm çekinip koyucam canımm en yakın zamanda inşallahh

hala boyatamadım dahaa cnm yaa deli olcam uff napcam saçlarımın yıpranmasındann korkuyorum :(

ya canım bari telefonla çek koy ben senin avatarda siyah halini görmüştüm yüzün beyaz bencede açık daha hoş olmuştur sana çok merak ettim bu açık karamel nasıl bende saçıyla kafayı yemek üzere oılanlardanım açık kumralı turuncu olmadanve kuaföre gitmeden nasıl sarıya döndürürüm bir türlü bulamıyorum hala araştırmadayım

Back