Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonlarında saça kahverengi kaş olurmu ? yada önerileriniz ?

baLm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
218
0
316
Adana
Kızlar saçlarımı genelde karamel tonlarına boyuyorum pek bi düzen tutturamadım aslında ama saçımda şuanda 8.3 var kumral dore alttaki boyalarla açık karamel görnüyor saçlarım ama kaşlarım sönük kalıyor kalemle üzerinden gittigimde hoşuma gidiyor ama dogal durmuyor.. Sizce karamel saça açık kahverengi kaş uygun olur mu ? şuanda kaşlarım açık kumral ve hafif seyrek oldugu için istediğim belirginlikte degil.

tatlım ben de bi ara boyattım kaşları ama her zaman doğal en iyisi benim arkadaşlarımdan gördüğüm pek yakışmıyor.. bazen kaş aralarımı doldurması için sınav kalemi kullanıyorum benmkler de seyrek ... ama sende koyu durur mu bilemem en azından boyamadan daha doğal duruyor .. büyük ihtimalle sırıtabilir boya ..

hııım peki boyattıgında ne kadar zamanda aktı ve nasıl oldu .. bari bi deneyim bakim olmazsa bi daha boyamam

hııım peki boyattıgında ne kadar zamanda aktı ve nasıl oldu .. bari bi deneyim bakim olmazsa bi daha boyamam

2-3 hafta gitmişti canım .. denemekten birşey çıkmaz ama yapay duruyor

Seyrek kasa her renk gider siyah haric, bence sorun etme. Kaslarini da boyama dogal durmaz arkadasin dedigi gibi..

Ama üzerlerinden rimelle geçmekten bıktım Birde sanki karamel saçla kahverengi kaş daha hoş durur gibime geliyor nedense 1 haftadır aklımdan çıkmıyor bu durum :)

kaş boyanınca bence dogal durmuyor .
sarı renkte bile simsiyah kaş sırıtmıyorken karamelde hiç sırıtmaz cnm.. sarı ve karamel renklerini kullanmış biri olarak ikisindede kaşlarımı boyamadım ve siyahtı kaşlarım:)

Ama üzerlerinden rimelle geçmekten bıktım Birde sanki karamel saçla kahverengi kaş daha hoş durur gibime geliyor nedense 1 haftadır aklımdan çıkmıyor bu durum :)

Ya canım neden rimelle boyuyorsunkiiii Kahverengi kaş kalemi al. (Ama KAŞ KALEMİ, normal göz kalemi falan değil, kozmetikçilerde var.) Aralara kısa kısa çizgilerle kaşının çıkış yönünde koyulaştır. Ama sakın düz bir çizgi halinde ve pastel boyama yapar gibi kaşını doldurma... Ben yıllardır kullanıyorum ve bence kaş kalemi olmadan makyaj tamamlanmıyor. Ayrıca kahverengi kalem karamel saçada gayet uygun. Ablam sarışın, oda aynı kalemi kullanıyor ve gayet güzel duruyor.

Ayrıca akma falan filan kesinlikle olmuyor kaş kaleminde.

ben kaş kalemi kullanıyorum, sınav kalemi nedir??:44:

ben kaş kalemi kullanıyorum, sınav kalemi nedir??:44:

Onuda kullandım ama nedense boyatma geçiyor aklımdan hangi kaşlarıma rimel,kalem vs sürmeden normal görünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…