Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKaramel tonları ve Saç renklerim=)
canım ben de 7 ve 8 ı beendim tarçın bakıra bayıldım özellikle bence yüzüne çok gitmiş o renk tam görünmese de..kaydirigubbakcemile2 benım de saçımda röfle vr ama dipten baya çıktı şimdi ne yapsam diye düşünüyorum kumralım, altın sarı mı yapsam yoksa karamel mı yapsam karar veremıyorum ileride yeniden röfleye dönemke istersem diyee çok koyu renkler istemiyorum bana da bı fıkır verın kızlarrrrr
canım öncelikle fotolarını koyduğun için tşklerson hali kesinlikle tarçın bakırdan daha güzel olmuş ama benim bir sorum daha olucak=)son fotondaki altın sarı hangi markanın?
canım öncelikle fotolarını koyduğun için tşklerson hali kesinlikle tarçın bakırdan daha güzel olmuş ama benim bir sorum daha olucak=)son fotondaki altın sarı hangi markanın?