• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel saçta kaş rengi nasıl olmalı

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar mrb benim kendi saçlarım kızıl ben önce röflede düşündüm ama vazgeçtim yakışmaz diye. şimdi karamel istiyorum koyu buğday ( esmere yakın ten kırmızı yanaklı :D ) tenliyim. kaş yapım ince ama siyah renkte saçımı karamel boyarsam kaşlarım sırıtır mı ben kaşımı boyamak hiç istemiyorum göze zarar vericeni düşünüyorum çünkü. birde böyle tenli birine karamel yakışır mı ? yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Kaşlarını kuaförde boyatmalısın zten kaç boyasıyla. Kendin boyama.
Saç boyası kullanma.
Bri de tüy sarartıcı kremle kaş rengini açıp çok memnun olanlar var.
Kremi sürüyorsun kaşına, iyice yedirip sonra 20 - 30 saniye bekleyip siliyorsun.
Rengi tam istediğin gibi olmadıysa bir daha sürebilirsin aynı şekilde.
Hiç zararı olmuyormuş bunun.

kaşımı boyatmak yada boyamak istemiyorum cnm ben. sarartıcı krem sarı yapmaz mı? ince siyah kaşa karamel saç yakışmaz mı yani ? :(

Arkadaşım kaşlarını sarartıcı kremle boyuyor çok fazla bekletmiyor ve harika gözüküyor gerçekten onun saçlarıda karamel olunca kaşla saçın uyumu süper oluyor...Ben şuanda bakırım 1 ay içinde karamele dönücem kaşlarımıda sarartıcıyla boyamayı düşünüyorum:)

ama benim kaşlarım gözlerime çok yakın gözüme zarar verir galiba :S bide o kremlerin acayip bi kokusu var çok zararlıymış gibi geliyo bide döker mi kaşımı çünkü kaşımın köşeden aşağı tarafları zaten seyrek ve ince yapılı ama siyah renkte ilkginç bi kaşım var :S

Karamel saca cok gür ve siyah kaslar gitmiyor. Saclari dogal karamel olanlar genelde acik renk ve seyrek kasli oluyor. Ama tabi kesin bir sey diyemeyiz, kaslarin siyah da olsa sana yakisabilir belki.
Ben kaslarinin cok siyah oldugunu sanmiyorum, istersen siyah kasli biriyle karsilastir kaslarini. Ben de siyah sanardim kaslarimi ama simsiyah kasli arkadaslarimin yaninda farkettim siyah olmadigini. Koyu gri gibi bir renk kaslarim. Seyrekse zaten siyah olsa bile karamel sacta kötü durmaz.

Karamel saca cok gür ve siyah kaslar gitmiyor. Saclari dogal karamel olanlar genelde acik renk ve seyrek kasli oluyor. Ama tabi kesin bir sey diyemeyiz, kaslarin siyah da olsa sana yakisabilir belki.
Ben kaslarinin cok siyah oldugunu sanmiyorum, istersen siyah kasli biriyle karsilastir kaslarini. Ben de siyah sanardim kaslarimi ama simsiyah kasli arkadaslarimin yaninda farkettim siyah olmadigini. Koyu gri gibi bir renk kaslarim. Seyrekse zaten siyah olsa bile karamel sacta kötü durmaz.
evet cnm bi bölümü yani kavisin aşağısına doğru seyrekve ince kaş yapım uyar mı acaba

evet cnm bi bölümü yani kavisin aşağısına doğru seyrekve ince kaş yapım uyar mı acaba

benim kaşlarımı kuaför saç boyasıyla boyamıştı karamele yakındı o zaman saçım. ama nasıl iğrenç oldu anlatamam bi türlü alışmadı gözüm. eski haline dönene kadar neler çektim. bence kaş rengine dokunulmamalı

kapkara kaşlara açık renk saç çok komık duruyo kaş boyatın yada en azından rengi kırdırın!!!

Back