Evde balyaj atmak imkansız değil de biraz zor diyim. Kuaföre gitsen mesela 30-35 liraya yapıyor. sonra kendin üstüne istediğin tonu boyayabilirsin, ben o şekilde yaptım.
saçlarım aynen senin gibiydi loreal çok çok açık doğal sarı 001 bütün boyayı ve açıcıyı, loreal 8 koyu sarının yarısını açıcının yarısını ve küllü olarakta koleston 11.1 in yarısını açıcısından da aynı oranda çok güzel karıştırdım önce diplere sonra tüm saça sürdüm yarım saat beklettim sonuç gayet güzel koyu sarıya bakan bi kumral.yıpranma da yok bunların yarısını kullanarak aynı oranlarda tabi dip boya yapıcam
bu rengin oturması gerek önce, en az 2-3 kere boyamalısın ki kızıllık kalmasın.yoksa turuncumsu balyajların olur. ama benim dediğim işlemler eğer içlerinden çıkan bakımları yaparsan bi de argan yağı yılan yağı keratinli bişeyler de kullanırsan sürekli hiç yıpratmaz yaza kadar rengi oturt sonra uçlara üstlere azıcık balyaj çok para tutmaz hem rengi sen elde edersen dibe de hiç kuaföre gitmezsin
koyu sarı 8numara, en etkin boyalar ana renkler yani rengin oturması için ana tonu kullanmalısın ki aradaki kızıllıklar kapansın doğallaşsın kumrallaşsın küllü rengi farkındaysan açık bi ton söyledim 11.1in hepsini kullansan mesela çok yeşillik olur ne yeşil ne kızıl olsun denge için bence 3 boya da şart.neva colorda aynı renkleri karıştırsan da bence olabilir ama onda bakım kremleri olmuyo çok yıpranır saçın
Merhabalar önceliklee ben aranızda şu dakikadan itibaren yeniyim:) Ama uzunn zamandır siteyi takip ediyorum özellikle de bu bölümü.. Ve benim de size danışmak istediğim bir şey var, şuanda saç rengim karamel tonlarında ama kızıllık da var az da olsa ve ben saçlarıma açık küllü bi renk üzerinde sarı balyajlar atmak istiyorum daha önce evde bir çok denemm oldu ama buna cesaret edemiyorum yapmış olanınız var mıdır tavsiye alabileceğim bayanlar? şimdiden teşekkürler
ben bal sarısı-turuncu saçımı loreal 7.1 ile kapattım. normal kumral oldu. biraz küllü parlamalar da var tabi. ama güzel kapattı kurtuldum sonunda bakırlıktan. üstüne balyaj yapsam hoş durur ama son zamanlarda saçımı çok boyadığımdan bir süre dokunmayacağım. ama loreal 7.1 i karameli kapatmak açısından tavsiye ederim. çok koyu da olmadı, ama kutudaki kadar açık da değil. fakat güzel bir renk oldu güneşte açık kumral gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?