• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel saçımın turunculugu nasıl gider?(resimli)

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
slm hanımlar. saçımı karamele boyadım.. alt zeminde sarı renk vardı tabi evde boyadıgımdan sarı gibi tutmuyor.. neyse ben karamele boyadım ilk zamanlarda çok turuncuyduuu iki ay sonra turunculuk baya gitti ama yinede var.. son hali şöyle 2 ay oldu boyayalı.. ne açık ne koyu ara bi renk istiyorum bu rengin turuncusuz halini..aslında saçımın bu rengini begeniyorum ama yine karamele boyasam turuncu olcak iki ay kullancamki turunculuk aksın:(
evde sarı,küllü sarı,koyu sarı,kumral,açık kumral ,karamel renklerinin hepsini denedim hepsindede turuncu gibi oldu.. dogal dursun istiyorum..
sizce bunun üzerine ne boyamalıyım kuaföre sordum karamele kumral karıştır boya dedi sizce mantıklımı..

Son düzenleme:
yine karamelmi yapayım.. ama hep karamel turunculuk içerir diyorlar.. bal kumral rengini kullanan varmı acaba

kumral karıştırırsan saçın koyulaşır hem yine de turuncu turuncu parlar güneşte..Bence de 1 - 2 boyamaya oturur rengi,yine karamel yap derim,ya da açık küllü kumralla bi kaç boyamayla turunculuktan kurtulursun fakat karamellik kalmaz söliim...

kumral karıştırırsan saçın koyulaşır hem yine de turuncu turuncu parlar güneşte..Bence de 1 - 2 boyamaya oturur rengi,yine karamel yap derim,ya da açık küllü kumralla bi kaç boyamayla turunculuktan kurtulursun fakat karamellik kalmaz söliim...

küllü kumrala çok boyadım cnmm üst üste boyadım turunculuk azalmıştı ama matlaştı saçım soluk durdum.. ozaman karamele yine boyuyayım.. esmerim daha açık rengi yakışmıyor..bide bşy diycem ben hamilelik düşünüyorum saçlarımdada çok beyaz var.. sizce karamelmi yoksa kendi saçıma yakın bi renkmi yapsam hamilelik döneminde rahat kulanırım

kendi saç rengin daha koyu sanırsam koyu renkte beyazlar daha belirgin olur,karamele boya derim yine ben nacizane..

saclar acıldıktan ve yenı boyandktan sonra hepsının aynı renk olmasını beklemeyn 2.ci boyamanda öyle bi tutuyokii benim de sacım karamel cok doğal duruyo ki benim 3.cü boyamam oldu artık renk oturdu

Back