• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel saç istiyorum

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
slm kızlar benim saçım siyahtı geçen gün palettenin saç acıcılarından aldım 4 5 ton açtı saçımı yani siyahlık kalmadı sınra üstüne bal köpüğü boyadım ama dipten cıkan saçlarım sap sarı oldu :2:alt tarafı değişik oldu kuaförede gitmek istemiyorum istediğim saçı hiç bi zaman yapamadılar bide ben pek beğenmem şimdi tekrar bi kat daha mı bal köüğü boyasam yada koyu karamel mi alıp boyasam yardım edin tek rengi nasıl tutarabilirim ne renk boya alırsam karamel olur bal köpüğü olursada güzel renk ikisinden birinin tutması için napabilirim

yaaa fikirr vercek kimse yok mu hadi lütfenn bekliyoruuum ewde sacını karamele yada bal köpüğüne boyayan yok muuu

ya niye kimseee bişiii yzamamış geceden beriii
hadii yazın lutfen boyycam sacımı bugun hangi boyayı almama gereki yo yok mu bi Allahın kulu bana cvp yazacak

koyu karamel alıp diplere hemen sürün 5-10 dk bekletin o rengi tutsun sonra uçlara yapın zaten bi kaç boyamadan sonra açılacağı için yaza kadar karamel olur.

Benim saçlarım koyu karamel açık karamel yaptırmaya gittim geçen sene Moldovyadan gelmiş turıst gibi yaptı kuaforum saçımı alışkın değilim diye gittim koyu karamele dondum yine :)

karamel tam yaz rengi bence tam zamanı :)

Bu arada belirtmek isterım kuzenin bal kopüğü ile koyu karameli karıştırıp boyadı kafasını kendı, saçları hem çok koyu hem de çok sırıtan açık renkte olmadı çok tatlıydı ben beğendım istersen bunuda düşünebılırsın.

Saçlarını boyarken hata etmişsin canım, boyayı önce uçlara sürüp 20 dk bekleyip sonra diplere sürmen gerekli dipler çok sıcak olduğundan rengi hemen kapar çünki.
Bu şekilde boyarsan düzeltebilirsin karamel yada herhangi bi renge

kızlar bende saçımı karamele boyatmak istiyorum saçlarım koyu kestane. o yzden ewde yapamıyorum istanbul avcılar veya kadıköyde güzel saç boyayan kuaförler var mı yardım edin.

Back