Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel mi Soğan kabuğu mu?

cagrierool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
2
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba siteye şuan itibariyle katılmış bulunuyorum ve ilk konumu açmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saç rengim suan da böyle. kızıldan, koyu kestaneye, acık sarıdan çikolata kahveye kadar bir sürü renk denedim hepsi de evde boyamaydı yalnız. Saçlarım kahve ve sarı tonlarını hiç tutmadı ama kızıl harika bir şekilde tuttu. ama okulum olduğu için ertesi gün koyu kestaneyle boyamak zorunda kaldım. Artık en son halim böyle ama görenler saçların doğal renkli di mi diyo, yalanda sayılmaz sürekli aktı çünkü :)

Şuan istediğim saç rengi bu ama tam olarak ne olduğuna karar veremedim. Bana soğan kabuğu gibi geliyor. 7.4 hürrem bakırı alıcaktım yolda bi kuaföre girip sordum 6.4 almamı aktıkça bu renk olucağını söyledi. Acaba sizler ne diyorsunuz yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
o nasıl bir kuaförmüş anlamadım 6yla başlayan bir renge boyarsan bu rengi yakalaman mümkün değil senin 9lu falan bir renge boyaman lazım 9.34le yakalarsın 30luk oksidanla beraber kullanırsan veya koleston perfect 8.43 ya da igora 8.77ye 8.0 numara boyayı karıştırırsan böyle olur benim saçımda bu renk vardı öyle yakalamıştım

Ne karamel ne sogan kabugu. Bu isimler boya markalarinin kendi uydurdugu ve boya numarasiyla alakasi olmayan, her markaya göre degisen isimler. Senin icin numaralar ve numaralara göre isimlendirme önemli.
Bu renk baya acik bir dore bakir. Zemin rengine göre 8.34 ya da 9.34 ile elde edilebilir. Senin zeminin koyu oldugu icin boyamadan önce acilmasi gerekir. Acip bu dedigim numaralara göre boyarsan bu rengi elde edebilirsin.

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. açtırmak istemiyorum çok zarar veriyormuş zaten saçlarım ince ve zayıf daha da kötü olsun istemiyorum. İlk defa saçımı boyadığımda 9 numara (sarıydı) kullandım ama öyle kutudaki gibi sapsarı falan olmadı bildiğiniz güneşte açılmış gibi oldu

dediğinizi denicem Koleston 8.43 ü deniceğim inşallah istediğim sonuca ulaşırım.

sadece 8.43le ulaşamazsın o zaman kızılımsı bir bakır olur içine 8 numara boya da eklemen lazım

Bence sogan kabugu

tavsiye edeceğiniz bir boya markası var mı bu renk için

Canım karamel olan sacın hangı boyayla boyadın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…