Mrb arkadaşlar benim saçım kızıl kahve tonlarındaydı. dipleride biras çıkmıştı. üstüne palette altın karamel boyadım kızılım aktı zaten diyerekten ama dipleri sarımsı oldu uçlar koyu karamel ortalarda açık hafif kızıllık var...Napsam bilemedim loreal casting in çikolata karameline boyasam acaba eşitlenirmiki renkler???.:uhm:tavsiyelerini lasım kızlar bekliyorum:Saruboceq:
ya bu kızlı ne illet bir ren.üstüne renk tutturmak ölüm.canım bence sende saçını palettenin açıcısıyla aç.sonra ne yapcan bende bilmiyorum.küllü kumral kapatıyor diyorlar.ama açtıktan sonra başka renk nasıl oluyor bilmiyorum.
tstlım bnim yaptığımı yapmışsın...boya boyayı açmazmış ben de sonradan öğrendim ve ondan sonra daha da kendim boyamamaya and içtim...bence bir kuaföre git canımmm...sana en büyük tavsiyem o...onlar da rengi eşitlemek için muhtemelen koyu boyayı akıtmayı önerecekler ...iyice araştır tatlım...
aslında çok büyük saç rengi farkı yok hepsi karamel tonlarına yakın sadece dipleri daha açık oldu yani dipleri olmasa çok güzel olmuştu diyebilirim. o yüzden çok koyu boyayıp uçtaki rengi kaybetmek istemiyorum. loreal casting çikolata karameli deneyeniniz yok mu? Yada onu bi ton koyusuyla karıştırıp boyucam....çok kararsızım ... bide dore bakır ve bronz kahve var onlarda güzel ama hangisi ni yapçağıma karar veremedim. Kuaförede gitmek istemiyorum çünkü muhtamelen senin de dediğin gibi koyu yapıcak. onu bende yaparım zaten ama koyulaşmasını çok istemiyorum ki....
kızlar palette bronz kahveye boyadım şu an. dipleri boyadım önce. yardımı olan arkadaşlara çok teşekkürler. sonucu buraya koyucam, bakalım nolcak:sm_cool:
tstlım bnim yaptığımı yapmışsın...boya boyayı açmazmış ben de sonradan öğrendim ve ondan sonra daha da kendim boyamamaya and içtim...bence bir kuaföre git canımmm...sana en büyük tavsiyem o...onlar da rengi eşitlemek için muhtemelen koyu boyayı akıtmayı önerecekler ...iyice araştır tatlım...
cikin_f
acaba avatarındaki saç rengin ne?çok doğal ve tam istediğim renk gibi duruyo fotodan..Yani ben evde boyamak istiyorum ve küllü kumral ya da küllü açık kumral gibi bi renge..senin ki de o tonlarda sanki?
ben gidip karamel boyattım maymuna döndum rezalet bı renk oldu bıldıgınız kıretmıt rengı.sonra yıkana yıkana düzeldı.bıde kızlar bı renkdıye tutturuyosunuz ya bunu yapmadan önce alltakı sac rengını cok dıkkate alın .benım altta röfle vardı onu düşünmeden yapınca böle oldu.şimdi ıstedıgım renkteyım ama.