Evet. Bankada para bırakmamak lazım artık. İstikrar çok güzel :)Satilacaklarin listesi erimeye basladi anlasilan.. Herkes bankadaki parasina, evine barkina sahip ciksin.. Bunlar niyeti iyice bozdu..
İcraat yapmadılar mı yeterince?Bosuna konusturmazlar adami bunlar.. Once fetva, sonra icraat..
Simdiye kadar hazinenin mallarini sattilar. Bundan sonra "zaruret halinde" halkin sahsi mallarini ve parasini da gaspedebilirlermis ya iste.. Bunun anlami o.İcraat yapmadılar mı yeterince?
Sizi tanımıyorum, ama hep anlatılan profilsiniz etrafımda.İcraat yapmadılar mı yeterince?
Kastettiğim şuydu:El konulan şirketler vs.Bir kısmının gerçekden Gülen'e yakın kişiler olduğunu biliyorum.Ama bir kısmının ne olduğunu bende bilmiyorum.Onlar bitip sıra başımızdaki eve geldiyse ....Simdiye kadar hazinenin mallarini sattilar. Bundan sonra "zaruret halinde" halkin sahsi mallarini ve parasini da gaspedebilirlermis ya iste.. Bunun anlami o.
Hazira dag dayanmaz, hazine suyunu cekti galiba..
Ben ateşli savunucu değilim:).Yani karşıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum.Ama ateşli olmadığımı düşünüyorumSizi tanımıyorum, ama hep anlatılan profilsiniz etrafımda.
Masal gibi geliyordu, alevli savunucular, gözlerimle gördüm okudum.
Hakikaten varmış.
Bu sitenin yazar, ve okuru o kadar geniş yelpaze içinde ki. Katılmasam, sinir olsam, yersiz bulsam da, yazılanları okuyorum, çoğu zaman da hak verdiğim yazılar oluyor.
Demokratik platform
Ben ateşli savunucu ararkenBen ateşli savunucu değilim:)
Haklisin.. Bir de onlar vardi di mi.. Zitlastigi kisilerin malina el koydu, sesi cikmayan yandaslara dokunmadi. Mesela itiraz eden Hakan Sukur'un donuna kadar el koyarken, cocuklarinin isimlerini Fethullah ve Gulen koyan Tokat valisi Cevdet Can'a dokunmadi. Hukuk disi, keyfe keder hareketler bunlar.. Tehlikeli..Kastettiğim şuydu:El konulan şirketler vs.Bir kısmının gerçekden Gülen'e yakın kişiler olduğunu biliyorum.Ama bir kısmının ne olduğunu bende bilmiyorum.Onlar bitip sıra başımızdaki eve geldiyse ....
Donumuzu da alsınlar bize müstahak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?