• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakteriz erkek nasil olur !!!

Duyguasel44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
30
14
3
28
Daha önceki konuda durumumu anlatmıştım şuan çekişmeli boşanma davası açtım ve eşim olacak insanın ne kadar karaktersiz olduğunu birdaha gördüm! Evden 20 gündür ayrılmamıza rağmen gidip 2 aydır kızımı görmüyorum diye dilekçe mı dersiniz, babasının evine kira verdiğini söylemesi mi dersiniz neler neler yanı... Kendi evine bakamayan adam benim aileme bakıyormuş güya, ben ondan pahalı makyaj malzemeleri istediğim için daha iyi bir iş bulmak istemiş o yüzden işinden olmuş, ben geceleri kavga edip parklara gidip kalıyormuşum evimizin yakınında park olmaması dışında bi problem yok tabi :) o beni aldatmamış ben kıskançlık yapıyormusum kıyamam o ideal türk erkegiymiş yemek temizlik yapmayan benmişim. Arkadaslariyla görüşmüyormus falan filan iki sayfa yalan ifadeli dilekce vermis. Ya bu kadar da olur mu ya ? Bu nasıl erkekliktir ya valla kuduruyorum sinirimden! Gitmiş avukata demiş ki beyfendinin babası ben ölürsem miras oğluma geçicek ordan da toruna geçer mi avukat evet diyince demiş biz çocuğun velayetini de istiyoruz. Böyle bi ahmaklık, terbiyesizlik başka dünyada kimde vardır ya Allah aşkına yazık 3 seneme yazık!!

Bunlarin hepsi onun uydurmasi hakime avukatla konustugunu sahitlerinin yalan oldugunu( kendi sahitlerini konustur)parklarda nasil yatabilecegini?(bir kadin icin gunduz bile guvenli degilken ustelik)her aldatan erkek gibi inkar ettigini ,evliklerin genelinde oldugu gibi sizin evliliginizde de yukun senin omuzlarinda oldugu mahkemeye sundugu yalanlarindan yiprandigin icin manevi tazminat istedigini ve bunlarin hepsini kanitlamasini iste, yok oyle bos atayim da dolu tutsun.. iyi hazirlan savunmana

Bunlarin hepsi onun uydurmasi hakime avukatla konustugunu sahitlerinin yalan oldugunu( kendi sahitlerini konustur)parklarda nasil yatabilecegini?(bir kadin icin gunduz bile guvenli degilken ustelik)her aldatan erkek gibi inkar ettigini ,evliklerin genelinde oldugu gibi sizin evliliginizde de yukun senin omuzlarinda oldugu mahkemeye sundugu yalanlarindan yiprandigin icin manevi tazminat istedigini ve bunlarin hepsini kanitlamasini iste, yok oyle bos atayim da dolu tutsun.. iyi hazirlan savunmana
Utanmadan bir de beni o okutmuş
O kadar karaktersiz ki erkekliğin e si yok bana aldığı elbiseye kadar yazmış iğrenç insan sadece gülüyorum artık Allah bildiği gibi yapsın

Ben bu erkekleri anlamıyorum...
Çok benzer konu okuyorum burada.
Ya sen bu kadınla aynı yastığa baş koydun ve çocuğunun anası.
Her haltı da yemişsin. Hala ben ben ben ben ben ben haklıyım, diyorlar. Insanda biraz gurur olur. Sinirim zıpladı. :sinirli:

Ben bu erkekleri anlamıyorum...
Çok benzer konu okuyorum burada.
Ya sen bu kadınla aynı yastığa baş koydun ve çocuğunun anası.
Her haltı da yemişsin. Hala ben ben ben ben ben ben haklıyım, diyorlar. Insanda biraz gurur olur. Sinirim zıpladı. :sinirli:
Yok yok ya ne gururu ne bir şeyi adamın tek derdi para adamın uzmanlık alanı yalan 3 seneme açıyorum keşke ilk aldattiginda bassaydım tekmeyi

Canını sıkma bunlar daha başlangıç neler beler duyduk duyacağız ...iğrenç yemekler, pis pastalar ,kadınlık yapmamalar, dotunu dönüp yatmalar ,temizlik delisi ,sinir hastası , telefon manyağı, evi kendi gecindirmeler , tatillere goturup yinede yaranamamalar ...birkactane örnek daha bunlar başlangıç hazırlıklı ol dik dur ... para diye canlarını verecekler uçkur düşkünleri .... ...

Canını sıkma bunlar daha başlangıç neler beler duyduk duyacağız ...iğrenç yemekler, pis pastalar ,kadınlık yapmamalar, dotunu dönüp yatmalar ,temizlik delisi ,sinir hastası , telefon manyağı, evi kendi gecindirmeler , tatillere goturup yinede yaranamamalar ...birkactane örnek daha bunlar başlangıç hazırlıklı ol dik dur ... para diye canlarını verecekler uçkur düşkünleri .... ...
Zaten benimki yemek yatak anne baba başka kelime bilmez bana bir faydası olmamış üstüne ben bir sürü takımı bozdurmuşum beyfendi üzülmesin borçlu kalmasın diye utanmadan beni aldatıyor bide karım o kadar kıskanç ki baldizimin kalkacalarina baktığımı söylüyordu bana demiş dilekçe de bir insan böyle pislik olur ancak Allah biz kadınları hiç bir erkeğe muhtaç etmesin inşallah

Bu seferde babası ve kendisi ölünce çocuğuma düşecek mirasın peşine düşmüş çocuğumun velayetini almaya çalışıyor aşağılık
Bak sana birşey deyimde şok ol benim çocuklarım babalarina vermek zorunda kaldım. Ama hem kendi hem sülalesi aç köpek ya senelerce doyuramamistim zaten geçen ay babam öldü araştırma yapıyormuş ki babasindan yetim maasida alacak hem kendide çalışıyor bize nafaka ödesin diyormus.aç oğlu açlar

Bak sana birşey deyimde şok ol benim çocuklarım babalarina vermek zorunda kaldım. Ama hem kendi hem sülalesi aç köpek ya senelerce doyuramamistim zaten geçen ay babam öldü araştırma yapıyormuş ki babasindan yetim maasida alacak hem kendide çalışıyor bize nafaka ödesin diyormus.aç oğlu açlar
Inanamıyorum ya bunlar ne kadar gurursuzlar ya erkek gururu diye bir şey hiç bunların kapılarından geçmemiş ya beyfendi de zaten bana 150 milyar tazminat davası açmış herkesi aptal sanıyorlar

Back