- 8 Ocak 2021
- 30
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Duyguasel44
Daha önceki konuda durumumu anlatmıştım şuan çekişmeli boşanma davası açtım ve eşim olacak insanın ne kadar karaktersiz olduğunu birdaha gördüm! Evden 20 gündür ayrılmamıza rağmen gidip 2 aydır kızımı görmüyorum diye dilekçe mı dersiniz, babasının evine kira verdiğini söylemesi mi dersiniz neler neler yanı... Kendi evine bakamayan adam benim aileme bakıyormuş güya, ben ondan pahalı makyaj malzemeleri istediğim için daha iyi bir iş bulmak istemiş o yüzden işinden olmuş, ben geceleri kavga edip parklara gidip kalıyormuşum evimizin yakınında park olmaması dışında bi problem yok tabi :) o beni aldatmamış ben kıskançlık yapıyormusum kıyamam o ideal türk erkegiymiş yemek temizlik yapmayan benmişim. Arkadaslariyla görüşmüyormus falan filan iki sayfa yalan ifadeli dilekce vermis. Ya bu kadar da olur mu ya ? Bu nasıl erkekliktir ya valla kuduruyorum sinirimden! Gitmiş avukata demiş ki beyfendinin babası ben ölürsem miras oğluma geçicek ordan da toruna geçer mi avukat evet diyince demiş biz çocuğun velayetini de istiyoruz. Böyle bi ahmaklık, terbiyesizlik başka dünyada kimde vardır ya Allah aşkına yazık 3 seneme yazık!!