• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karakter okulu( çocukların eğitimi için hazırlanmış çok güzel bir film)

netertua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
2.110
12
116
Diğer

merhaba arkadaşlar.çok güzel bir film buldum çocuklar için hazırlanmış.kısa sürüyor her bir bölüm 10-15 dk falan sürüyor.
toplam 45 bölüm.
ben çocugumla gün aşırı bir bölüm izlemeye çalışıyorum.üzerinde konuşuyoruz.
çok güzel hazırlanmış.ben begendim.sizlere de tavsiye ediyorum.:lepi:
ismi karakter okulu.aşağıdaki linki kopyala yapıştır yapıp adres çubuguna eklerseniz kolaylıkla ulaşırsınız.
.: UMUT FM :.

cnm izlemek istedim yarım saat uğraştım beceremedim ya, onu indir bunu indir diyo indiriyorum ama genede izlenmiyo ben beceriksizim sanırım:gitme:

cnm izlemek istedim yarım saat uğraştım beceremedim ya, onu indir bunu indir diyo indiriyorum ama genede izlenmiyo ben beceriksizim sanırım:gitme:
sevgili arkadaşım.indirmek yerine izle yazan yere tıklasan.
bir de böyle dene bakalım.
ben açılan sayfada en sağda bir bölüm var ya izle / dinle yazan yere tıklıyorum,1-2 sn .içerisinde izleyebiliyorum.
yine bir dne olmazsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

yok bende oraya tıklıyorum zaten indirdiğim şey eklenti, izle/dinle ye tıklayınca eklenti eksik indir diyor video eklentileri, indiriyorum ama yine izlenmiyor belkide benim pc mde sorun var. teşekkürler paylaşımın için belki başka pc den yine denerim.

yok bende oraya tıklıyorum zaten indirdiğim şey eklenti, izle/dinle ye tıklayınca eklenti eksik indir diyor video eklentileri, indiriyorum ama yine izlenmiyor belkide benim pc mde sorun var. teşekkürler paylaşımın için belki başka pc den yine denerim.

şaşırdım şimdi:uhm:
senin mesajını okuduktan sonra tekrar tıkladım linke ve izleyebildim.
sen istersen ya başka pc de dene yada yakın çevrende pc den çok iyi anlayn birine bir sor.
sağlıcakla kal.

hangi bölümü izlemeye çalıştın?
birinci bölüm açılıyor,denedim az önce ama diğer bölümler de sorun varsa o sitenin iletişim bölümüne sorununuzu yazabilirisniz.
onlar da yardımcı olurlar zannedersem.açılmayan link/bölüm varsa düzeltirler.

Ben izleyebiliyorum arkadaşlar..Sorun mozillada ondan izlenmiyormuş explorer da izleyin yazıyor zaten arkadaşlar.kolay gelsin...

Ben şöle bi baktım güzel ama kızımlada izliycem dışardan eve girebilirse:)

bizde daha 9.bölümdeyiz. hemen bitirmek istemiyorum.
birlikte izleyip ,üzerinde konuşuyoruuz.
oradaki çocuğun huyları benimkine çok benziyor.özellikle isteksizlik bölümünde çok güldüm.aynı benimki dedim.
oğulumda dedi, bu da benim gibiymiş :)))

Back