E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _ConversE_
-
siradaki gelsin :))
GS....BJK.... siradaki gelsin <---TS Birisi diyorduki fark icin gidiyoruz 4 yediler birisi diyorduki basimiz dik gdiyoruz galip gelecek 2 yediler bakalim öbür birisi ne diyecek kac yiyecekler
anlıyorum canım senii tabi yenilmenin ve büyük konulmanın verdiği hezimetle tabikide ağlanıcak haline gülüyorsun gül arkadaşım gülmek iyidir açılırsın bir bardakta su iç.. san diyorumki sayın mustafa denizli bile kabul etti iyi oynadılar hakettiler bizler oynayamadık dedi lütfen maçtan sonra özetleri yorumlarıda takip et tatlım aaa pardon üztünün verdiği moral boukluğuyla takip etmemiş olabilirsin ozaman sana tavsiyem maçtan iyi anlayan bir bilene sor olurmu yarın??
bak canım sizin hocanız nedemiş lütfen iyi oku
Denizli, Fenerbahçe’nin oyundan düştüğü sırada gol yediklerini ve daha sonra yaptıkları değişikliklerle oyunu kendi lehlerine çevirmeye çalıştıklarını söyledi.Maç öncesi ortaya konulan verilerin fazla önemli olmadığını ifade eden Denizli, şunları kaydetti:"Biz özellikle oyunun ikinci yarısında risk aldık. Birebir oyun anlayışını ortaya koyduk. Çok uzun süre gerçekleştirilecek bir strateji değildi. Bugün hatalarımız sadece yediğimiz gollerde olmadı. Özellikle iyi çıktığımız ataklarda ya vuruşta, ya da final paslarında yine eksikliğimiz vardı. Ama bunları mutlaka her geçen hafta en azından pozisyon olarak çoğaltmak durumundayız. Kolay değil. Uzun bir süre güçlü bir ekibe karşı eksik mücadele ettik. Riskli bir oyun anlayışını göze alınca hem pozisyon üretme açısından avantajımız vardı, hem de böyle pozisyonları rakibe verme durumu oluştu. Neticede kaybedilen bir maç oldu."
ayy tutamıyorum dilimi FENERBAHÇENİN artıkları Nobreye ne demeli çimleri yldu sinirden naniknanik rüştü hırsından sağa sola saldırdı eee eskiden bizim oyuncumuzdu kolaymı öyle 50.000 kişinin önüne çıkmakklava: baskı gördüler panik oldularr... Rezil Nobre bi gol attı amannn kendini paraladı Fenerbahçe bıraktı ya pişman olsun diye... :mymeka:
zaten Beşiktaş artıklarımızgeçinmeyi seviyor naniknanik sayamıyorum bile bizden aldığınız futbolcu kırıntılarını bi ara FENERTAŞ olacaktınız
neyse kızlar sizleri seviyorumm hhhh:enbuyukkk:
ya bizim verilmeyen penaltımıza ne demeli biz bunları saymadık bileeee hahahayyytttt
hihoyyyt
sinan engin bile hakemin hatası yok diyo siz neyi tartışıyosunuz anlamadım gitti.bal gibi ofside bal gibi sarı kartlar daha ne olacak adamı yatırıp ezip iki de tekme mi sallıyacak kart için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?