karafatmalarla başım dertte.yardım??

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
gece sahur için çay koyiyim diye mutfağa bi gittim ocağın önünde bi karafatma..ben çok tiskinirim böceklerden çok korkarım...bi saat çayı bile koymaya cesaret toplamam gerekti.Etkili bir ilaç alıcam ama ilaçlara karşı böcekler ölsede bağışıklık kazanıp bi müddet sonra yumurtalardan yeni doğanlar bağışıklık kazanmış şekilde artıyolarmış ilaçta işe yaramıyomuş...var mı böyle bişey kılar nasıl kurtulabilirim?

Bizde de var. Ben de bulsam cozum uyguliycam. Ben vahsilik yapip olduruyorum cunku yatagimin ustune kadar cikiyolar gozgoze geliyorum. Uyurken yutcam diye korkuyorum

apartman ılaclanmadıgı surece asla kokten kurtulamazsın canım
20 gun arayla 2 kez ılaclama yapılmalı
cunku mevcut yumurtadakılerde cıkmaya basladıgı anda tekrar ılaclanmalı kı apartmanda koku kurusun
ve gıderlerın ustunu hıc acık bırakma
banyo balkon mutfak lavabo altı gıbı yerlerde gıder varsa ustune mutlaka 2 naftalın koy ve ustunu kapak fayans gıbı bırseyle kapat
baca havalandırma gıbı bı yer varsa kapat veya cırtlı sıneklık var kapatı ver
kuvet ve lavabo gıdderı kuru kalmasın hep sırkelı su veya camasır suyu dok

valla bilen varsa banada söylesin benim evimi de böcek bastı kara fatma değil ama onların küçüğü işte evi ilaçlattık iki gün sonra eve bir girdik buz dolabının bile içindeler ya!!! midem bulanıyor yemek yapamıyorum içine giriyorlar, oğlum yattığı zaman yanımda yatırıyorum beşiğine kadar giriyorlar ki beni 5 yerimden de ısırdılar geçmiyor kafayı yedim yicem!!!

off ya..apartman kabul etmez kesin topluca ilaçlatmayı...bizim ev girişin altı diye böcek oluyo galiba..

fıyatı okadar uygunkı
apartmanda daıre basına 15-30 tl arası daıre sayısına gore dusuyor
apartman yonetıcınıze soylesenız zaten genel gıderken yanı aıdatdan yıne karsılar
senede 1 kere olsa yeterlı

ben apartmanı ayaga kaldırdım
hıcbırınız kabul etmesenız ben daıremı ve apartmanın ortak alanını kendı cebımden ılaclatırım tum bocekler sıze dolar sız dusunun gerısını dedım
bugun apartmanda ılaclama var

kizlar ben evimde uzun zaman gormedim. ama gecen yaz bi tane ve kocaman gordum. inanin sabaha kadar uyuyamadim. allahim inanilmaz rahatsiz oluyorum bocekten. naparim diye dusundum. bazi kisilerin yardimiyla asit borid diye bilac var toz halinde. onu alin patatesi haslayin ve patates sekerli seyleri cok severmis karabocekler patetesi ezin icinede pudra sekeri ve ilaci iyice karistirin ve parca parca heryere koyabilirsiniz. tabi cocogunuz yoksa varsa onun goremice yerlere koyun. isallah isinize yaricak kizlar ve bu ilaci yiyince yuvalarina gidip oluyolarmis. yani olusunu falan gormuyosunuz. ve cok etkili bi olac kokusu yok yemediginiz surece bi zarari yok dogmamis yavrularina kadar oluyolarmis patliyomus cunku yuvasinda

geçen yıl basmışlardı bizim evi de KALORİFER böceği pislikleri
buzdolabının içinden çıktı bi tanesi
ben de soluğu yöneticide aldım
bizde yok dedi diğerleri
iyi o zaman ben evi ilaçlatıcam geri kalanlarıyla siz uğraşın dedim ve apartmanı da ilaçlattılar :)

yazın bildiğin kabusum ya biz evi ilaçlatıcaz öyle kendimiz ilaçlayınca olmuyor nereden geliyorlarsa bir ilaçlatın evi iyi bir ilaçlama şirketine inşallah iyi olur

kendi imkanlarınızla ilaç alıp kurtulmak pek mümkün değil maalesef, bir ilaçlama firmasını arayın gelsinler kesin çözüm. 120 lira gibi bir fiyata yaptırmıştık biz, daha sonra hiç görmedik o pis böcekleri

K-othrine.....
tarimcilarda ya da eczanelerde bulunuyor...9 tl..
Karasinek sivrisinek her türlü böcek haserat hepsinin kökünü kaziyor. .
Google'da aracın bi,okuyun
Kefiliyim bu ilacın, Allah bulandan milyon kere razi olsun :)

K-othrine.....
tarimcilarda ya da eczanelerde bulunuyor...9 tl..
Karasinek sivrisinek her türlü böcek haserat hepsinin kökünü kaziyor. .
Google'da aracın bi,okuyun
Kefiliyim bu ilacın, Allah bulandan milyon kere razi olsun :)

netten baktım hep güzel yorumlar var bu ilaca...hemen eczaneden alayım bitane.karafatmaya da iyi gelir değil mi?

netten baktım hep güzel yorumlar var bu ilaca...hemen eczaneden alayım bitane.karafatmaya da iyi gelir değil mi?
KeSinlikle iyi gelir canım şüphe olmasın..ben aglaya aglaya gitmiştim tarimciya..daha lafım bitmeden bunu verdi raftan...şimdi duacisiyim inş sende bana edersin aklına gelince

valla kara fatma mi kara murat mi bilmiyorum ama bende gordum gecen gun bi tane
gecen yil ilaclamistm tum mutfagi 1 yil boyunca gormemistm. eczaneden aldigimiz bi ilacti,adi aklimda degil ama beyaz bi tozdu ve sulandirilarak kullaniliyordu.15 lira diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…