Karacigerde hemanjiom olması ca19 9 değerini yükseltir mi

simseksimsek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
38
10
3
28
Merhaba arkadaşlar ca19 9 değerim 3 ay önce sinirda çıktı şimdi tekrar baktırdım 69 olmuş Dr hemanjiomda yükselmiş olabilir dedi kanser gibi bı durum söz konusu olsa bu değer 3 ayda daha mı fazla yükselir

Hemanjion et beni tarzı birsey. Kanser değil ki canım.

Benim küçük kızımda hemanjiom var. 3 farklı doktora gittim. Çocuk hematolojisi bakıyor. 2 doktor ilaç kullanalım dedi. Akdeniz Üniversitesi’nde bir hoca takip edelim, büyüyecek mi diye bekleyelim dedi. Kanama riski olabilir dedi. İnanılmaz korku yaşadım. Daha 9 aylık olduğu için ilaçta kullanmasını istemedim.
Allah’a şükür büyümesi durdu. İnşAllah tamamen yok olur.
Karacigerde nasıl oluyor bilmiyorum ama kanserle alakalı değil.,

Et beni değilde damar yumagiymis ve ca19 değerini karaciğerde safra kesesinde vs kist kitle lezyon tıkanıklik tarzda durumlar yükseltebiliyormus
Hemanjiomdan bahsetmedim kanserlidir diye aslında kolon mide pankreas kanserlerini kapsiyomus bu ca 19 değeri ama bazı enfeksiyon safra yolları tıkanıklığı safra taşları gibi durumlarda da yüksek çıkabiliyormus

Çok geçmiş olsun evet doktorumda dedi bana ben aslında ca19 değerin sınırda nedendir diye gittim genel cerrahiye USG ile baktı karacigerimde hemanjiom çıktı 2cm dedi iyi huylu korkulacak bişey yok ama kontrole gel sene de 1 kez dedi ca19 değerini de büyük ihtimalle bu yükseltmiştir dedi

Size de büyük geçmiş olsun. Rahatsızlığınız epey spesifik bir şey. Forumda bilen olmayabilir. Benim kızım bebek olduğu için büyüyormuş. Önerdikleri ilaç kalp ilacıydı. Yetişkinler için nasıl bir tedavi uygulanır bilmiyorum.
Gelişmeleri yazarsanız bende merak ettim. Allah acil şifalar versin

Sağolun açıkcası doktor çok rahat konuştugu için ben pek endişelenmedim 2 cm iyi huylu korkulacak bişey yok ama 6 ay da senede 1 kontrole gel USG baktır dedi

Sağolun açıkcası doktor çok rahat konuştugu için ben pek endişelenmedim 2 cm iyi huylu korkulacak bişey yok ama 6 ay da senede 1 kontrole gel USG baktır dedi
Siz yine bir başka doktora görünün. Bir de hematolojiye sevk isteyin. Dahiliyeden alınıyor. En azından içiniz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…