Karaciğer enzimlerinde yükselme (ALT, AST)

Melinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
1.075
660
123
Kızlar merhaba çok canım sıkkın. 3,5 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum. Tam korunma sürem doldu şimdi de karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. ALT 90 olmuş. Off offf umarım yine hastanelere düşmem. Bu bebiş bana nasip olmayacak mı ?

bizde irsi bu durum ilac kullanimi kola surekli hayvansal gida ile beslenme bunlar sebep oluyor maydonoz kurunu uygulayin derim eger sakincasi yoksa sizin icin

bizde irsi bu durum ilac kullanimi kola surekli hayvansal gida ile beslenme bunlar sebep oluyor maydonoz kurunu uygulayin derim eger sakincasi yoksa sizin icin
Teşekkür ederim. Sürekli hayvansal gıda tüketimi ben de var belki de sebep budur. Peki maydanoz kürü nasıl yapılıyor?

Teşekkür ederim. Sürekli hayvansal gıda tüketimi ben de var belki de sebep budur. Peki maydanoz kürü nasıl yapılıyor?
Herhangi bir ilaç kullandın mi? Bazı ilaçlar karaciğer enzimlerini yükseltebiliyor. Yani yan etki yapabiliyor. Yoksa eğer böyle bir durum kendiliğinden olacak bir şey degil yasin da büyük olmasa gerek.altinda yatan başka bir şey vardır ama ilaçlar ciddi etkiliyor.

Canım 37 yaşındayım, ilaç falan kullanmadım. Haftaya tekrar bakılacak değerlere, umarım düzelmiş olur.

Enzimlerim normale dönmüş çok şükür Allah'ım. Kolesterol yüksekmiş biraz ama o da kim de yokki di mi? O kadar da olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…