• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARACİĞER BÜYÜMESİ

CAKOMM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
16
0
16
55
MERHABA HANIMLAR, ULTRASON SONUCUNDA KARACİĞER BÜYÜMESİ VE BEYİN 'MR' DA, BEYİNDE 'MS' HASTALIĞINA SEBEP OLAN LEZYONLARIN GÖRÜLMESİ NE DEMEK,
BU HASTALIKLARA NE TÜR BİR TEDAVİ UYGULANIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

Canım geçmiş olsun, doktorun gereken açıklamayı yapacaktır. İnternet ya da forum sitelerinde araştırıp kafanı bulandırma

Canım geçmiş olsun, doktorun gereken açıklamayı yapacaktır. İnternet ya da forum sitelerinde araştırıp kafanı bulandırma
kötü bir hastalık mı, beyim mr da her ne kadar ms lezyonları çıksada, yapılan tahlillerde, ms ve ms'i taklit eden başka bir hastalık bulgusuna rastlanmadı,
karaciğer ultrasonunda sadece büyüme çıktı, karaciğere dair diğer tüm tahliller temiz çıktı, en son dün yurt dışına kan gönderildi, omurilik sıvısına kadar alındı temiz, fiziksel hiç bir bulgu bulunamadı, şimdi yurt dışından üç ay sonra gelecek teste göre şekillenecek ama ben çok endişeliyim :(

Geçmiş olsun. Olumsuz düşünmeyin demeye geldim.

Geçmiş olsun. Olumsuz düşünmeyin demeye geldim.
çok teşekkürler olumlu düşünüyorum ama bi anda aklıma geliyo işte içim cız diye yanıyo, ve kafamda deli sorular..

Back