- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Canım sonuçların nasıl inşallah önemli bir şey yoktur çok geçmiş olsun şifa bulBiyopsiden çıktım kızlar
Şuan 2 saat oldu ,
Yatıyorum hareketsiz bir şekilde
Kızlar hiç acı hissetmedim biliyormusunuz?
Sadece lokal uyuştururken hissedilen iğne acısı okadar
Kendimi yiyip bitirmiştim , benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasınlar
Hepinize teşekkür ederim bana destek oldunuz
Sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış
İnşallah iyi çıkar
İyiki varsınız canlar ♥
Canım çok teşekkür ederimCanım sonuçların nasıl inşallah önemli bir şey yoktur çok geçmiş olsun şifa bul
Çok sevindim darısı benim başımaCanım çok teşekkür ederim
Çok şükür temiz çıktı sonuçlarım
Canım sen oldunmu ? Henüz olmadıysan hiç korkmaÇok sevindim darısı benim başıma
Olmadım canım doktor değiştirince şimdilik gerek görmedi bakalım bu ay nediyecekCanım sen oldunmu ? Henüz olmadıysan hiç korkma
Uyuşturuyorlar ve hiç acımıyor
canım merhaba benımde surekli enzimlerim yüksek çıkıyor....bayramdan sonra yine dr gidecem ... biyopsin temiz cıkmıs canım sevındım peki enzimlerin düştümüArkadaşlar merhaba ;
Uzun zamandır karaciğer değerlerim kötüydü 3 aylık kontrolün sonunda doktor biyopsi yapmayı önerdi bende kabul ettim , teşhis daha kolay olsun diye . Şimdi içimi büyük bir korku kapladı , daha önce biyopsi yaptıranlar bana yardımcı olabilirmi ?
Acıyormu ? Neler yaşanıyor ve beni neler bekliyor
İyi ya da kötü tüm yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
canım senin şikayetlerin nelerdiOlmadım canım doktor değiştirince şimdilik gerek görmedi bakalım bu ay nediyecek
konu dışı benimki böbrek ile ilgilicanım senin şikayetlerin nelerdi
canım evet düştü değerlerimcanım merhaba benımde surekli enzimlerim yüksek çıkıyor....bayramdan sonra yine dr gidecem ... biyopsin temiz cıkmıs canım sevındım peki enzimlerin düştümü
bende kilo yok canım aksine zayıfladım benimde arada yükseliyor ama hangi dr dediysem araştırılması gerek normal bir durum değil dediler yarın dr a gideceğim bana bir dr yanlış ilaç tedavisi uyguladı ondan sonra enzimlerinde hep sorun oldu 2 sene oldu düzelmedicanım evet düştü değerlerim
arada yükseliyor aslında en önemlisi kilo beslenme ve stres
bunlardan uzak durunca normale dönüyor
bir de ben biyopsi olduktan sonra mevsimi gelince 1 ay boyunca nerdeyse her gün enginar yemiştim
devedikeni alıp balla tükettim
bunlar da çok iyç geliyor aklında bulunsun