Karaciğer biyopsisi yardım ;(

Canım sonuçların nasıl inşallah önemli bir şey yoktur çok geçmiş olsun şifa bul

canım merhaba benımde surekli enzimlerim yüksek çıkıyor....bayramdan sonra yine dr gidecem ... biyopsin temiz cıkmıs canım sevındım peki enzimlerin düştümü

Anneme önerdiler ama doktorlar çok riskli olduğunu enfeksiyon olabileceğini soylemişlerdi anneme kesinlikle yaptırma dedim ve yaptirmadi. Kilo verince karaciğer degerleri duzelmisti bence once kilo vermeyi detoks yapmayi ne bileyim enginar kereviz yemeyi deneyin yine düzelmezse son çareniz olsun

canım merhaba benımde surekli enzimlerim yüksek çıkıyor....bayramdan sonra yine dr gidecem ... biyopsin temiz cıkmıs canım sevındım peki enzimlerin düştümü
canım evet düştü değerlerim
arada yükseliyor aslında en önemlisi kilo beslenme ve stres
bunlardan uzak durunca normale dönüyor
bir de ben biyopsi olduktan sonra mevsimi gelince 1 ay boyunca nerdeyse her gün enginar yemiştim
devedikeni alıp balla tükettim
bunlar da çok iyç geliyor aklında bulunsun

bende kilo yok canım aksine zayıfladım benimde arada yükseliyor ama hangi dr dediysem araştırılması gerek normal bir durum değil dediler yarın dr a gideceğim bana bir dr yanlış ilaç tedavisi uyguladı ondan sonra enzimlerinde hep sorun oldu 2 sene oldu düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…