Hepatit b var gibi davranıyor ama anti hbs pozitif çıkıyor , değerim hep dalgalı , doktor da karaciğere bakmadan yorum yapamıyor o yüzden tek çare biyopsi dedi , anti hbs pozitifleşiyor iyleşiyor olabilirsin dediAnnem oldu iğneyle bir parça alıyorlar3 yada 4 saat konulmadan sirt üstü yatiyorsunuz buyuk ihtimalle hepatit var ve ilaca başlarsınız yaş kaç acaba
Nasıl moral oldu söyledikleriniz teşekkür ederim , inşallah bana yapacak olan doktorunda eli hafif olur , zaten ben korkudan kuzu gibi oluyorum ne derlerse yaparım o anBen 2 defa yaptırdım hiç korkmayın zor bi işlem değil hatta yapan kişinin eli hafifse üç hissetmiyorsunuz bile sonrası dikkatli olmanız gerek 8 saat kalkmamıştım ve kum torbasıkoymuş bir tarafa yatırmışlardı kanama olmasın diye.
olurmu öyle şey paylaşım yapıyoruz burda hepbirlikte birbirimize destek moral oluyoruzZor bir sınav zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Çok tesekkur ederim ilginiz için
Konu sahibi kusura bakma meşgul ettim sayfalarını Allah seninde yardımcın olsun
çok teşekkür ederimKaraciger değil ama meme biyopsisi oldum. Aynı anda 3 yerden birden. Lokal anestezi yaptılar. Sonra ucu bıçaklı bir igneyle nasıl soylıyım hani kulak delerken aniden girer çıkar ya o şekilde parça aldılar. Hiç hissetmedim. Lokal anestizi iğnesini oldun mu iş bitti demektir.
Allah kolaylık versin. Sonu güzel olsun.
çok çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınızgeçmiş olsun demeye geldim inşallah temiz çıkar
2 hafta önce kardeşim oldu...aynı gün eve geldi güldük k8nştuk..yıllar öncede diğer karfşm olmuştu..enzimler yüksek çıkmıştı.parça aldılar ve donra gıda tskviyesi yani karacigeri temzlyen yiyecklerle snnem ona benek gibi bsktı..trkrar tahlil yaptı..ben ve kardşm tahlil sonçlarını gmtürdük..en az 10 dr vardı.baktı bu ne yaaa nsl temizlendi bu cigrr dedi....bende ysptıklarımızı anlattım....inş şimdi diğer kardşminde iyi çıkar...onun enzimleride bitki çayı içmesi oldu.HepiniZe öyle çok teşekkür ederim kiinsan korkuyor ama korkup belirsizliğe düşmek daha iyi , en iyisi yaptırmak deyip cesaretlendim . Perşembe sabah olacağım Allahın izni ile . Doktor uyuşturacağını söyledi , kanama riski beni de korkutuyor ama mecbur güvenip teslim edeceğim kendimi
Tek tesellim kısa sürmesi , acı olursa da katlanmaya çalışırım
Dualarım seninle lütfen haber dar et durumun danYarın sabah 8 de hastanede olcam , heyecanlıyım ama telkin ediyorum kendimi , bana dua edin canlar
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hayra yorun derimBiyopsiden çıktım kızlar
Şuan 2 saat oldu ,
Yatıyorum hareketsiz bir şekilde
Kızlar hiç acı hissetmedim biliyormusunuz?
Sadece lokal uyuştururken hissedilen iğne acısı okadar
Kendimi yiyip bitirmiştim , benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasınlar
Hepinize teşekkür ederim bana destek oldunuz
Sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış
İnşallah iyi çıkar
İyiki varsınız canlar