Karaciğer biyopsisi yardım ;(

Şuan bana bu yazdıklarınız öyle iyi geldiki
Çok çok çok haklısınız
Düşünüp durmayı bırakıp tevekkül edeceğim inşallah

Geçmiş olsun canım
Bende de böbreklerde sorun var Biyopsi istediler ben istemedim başka doktora gittim şimdi tedavi yöntemi değişti bakalım zaman ne gösterecek

Bunu şimdi gördüm. Doktor gerekli görüyorsa yaptırın biyopsiyi, en iyi teşhis biyopsi ile konuluyor. Hastalığınız ne teşhis konuşdu mu?

Bunu şimdi gördüm. Doktor gerekli görüyorsa yaptırın biyopsiyi, en iyi teşhis biyopsi ile konuluyor. Hastalığınız ne teşhis konuşdu mu?
Protein kaçağı var sebebi araştırılıyor Ben şu ne psikolojik nede bedenen uygun değilim bilmiyorum

Protein kaçağı var sebebi araştırılıyor Ben şu ne psikolojik nede bedenen uygun değilim bilmiyorum

Protein kaçağı ciddi sıkıntı. korkutmak üzmek istemem ama doktorlarınız da söylemiştir zaten, böbreğinizi kaybetme riskiniz var. Yerinizde olsam gücümü toparlamaya çalışır ve tedavime odaklanırdım. Şimdi biyopsiden kaçarsanız allah korusun diyaliz iğnelerine katlanmanız gerekebilir.

Sizde olun biyopsinizi aksatmayın
Protein kaçağı önemli diye biliyorum bende
Sizi çok iyi anlıyorum ama biyopsimizi olup belirsizlikten kurtulup tedavi olmamız en hayırlısı bence

Gebelik esnasında ortaya çıktı gebelik sonlanınca 10gr ölçüldü bir ay sonra değer 1gr a düştü düşünce açıkcası vazgeçtim çünkü düzelme yönünde ilerliyor

Gebelik esnasında ortaya çıktı gebelik sonlanınca 10gr ölçüldü bir ay sonra değer 1gr a düştü düşünce açıkcası vazgeçtim çünkü düzelme yönünde ilerliyor

Aaa çok iyi o zaman. Takipte kalmaya devam edin. Bir akrabamızda da yanı şekilde gebelik esnasında ortaya çıkmıştı protein kaçağı. Sonrasında süreç uzun olsa da toparladı iyileşti.

Aaa çok iyi o zaman. Takipte kalmaya devam edin. Bir akrabamızda da yanı şekilde gebelik esnasında ortaya çıkmıştı protein kaçağı. Sonrasında süreç uzun olsa da toparladı iyileşti.
Evet işte bu örnek ler bana moral oluyor inanın çok ihtiyacım var bunlar duymaya keşke bebeğim de yaşada idi o iki gün dayanabildi
Şuan çok sıkı bir diyetteyim bakalım ay sonu ne olacak

Evet işte bu örnek ler bana moral oluyor inanın çok ihtiyacım var bunlar duymaya keşke bebeğim de yaşada idi o iki gün dayanabildi
Şuan çok sıkı bir diyetteyim bakalım ay sonu ne olacak

Ah, çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
Sıkı diyet şart, ablam beş sene yaptı o diyeti ama kurtaramadık malesef böbreği. Sizin durum iyiye gidiyormuş ama, moralinizi yüksek tutun. Her şeyin başı iyi bir ruh hali.

Annem oldu iğneyle bir parça alıyorlar3 yada 4 saat konulmadan sirt üstü yatiyorsunuz buyuk ihtimalle hepatit var ve ilaca başlarsınız yaş kaç acaba

Zor bir sınav zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Çok tesekkur ederim ilginiz için
Konu sahibi kusura bakma meşgul ettim sayfalarını Allah seninde yardımcın olsun

Korkulacak bir şey yok, rahat ol :) İnternetten bir şeyler okuyup moralini bozma sakın, umarım iyi sonuçlar alırsın geçmiş olsun

Annem böyle şeylerden çok korkar ve malesef karaciğer hastası. Biyopsi yaptrdı ve acimadigini söyledi. Tabi haff bı acı hissedersnz ama kendinizi korkutmayn.geçmiş olsn

Ben 2 defa yaptırdım hiç korkmayın zor bi işlem değil hatta yapan kişinin eli hafifse üç hissetmiyorsunuz bile sonrası dikkatli olmanız gerek 8 saat kalkmamıştım ve kum torbasıkoymuş bir tarafa yatırmışlardı kanama olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…