Arkadaşlar merhaba ;
Uzun zamandır karaciğer değerlerim kötüydü 3 aylık kontrolün sonunda doktor biyopsi yapmayı önerdi bende kabul ettim , teşhis daha kolay olsun diye . Şimdi içimi büyük bir korku kapladı , daha önce biyopsi yaptıranlar bana yardımcı olabilirmi ?
Acıyormu ? Neler yaşanıyor ve beni neler bekliyor
İyi ya da kötü tüm yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Evet bende doktora yatacakmıyım hastanede diye sordum sabah gelip olacaksınız sonra eve gönderiyoruz dediBenim eşim oldu iki kere aynı yerden. Çok da acimadigini söylemişti.Sabah olduk akşam çıktık hastaneden.
İnşallahEn basit işlemlerden biri korkulacak bir şey yok. İçinizi ferah tutun, inşallah sonucu güzel çıkar.
İnşallah içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim gerçektenEn basit işlemlerden biri korkulacak bir şey yok. İçinizi ferah tutun, inşallah sonucu güzel çıkar.
Ablanızın böbreklerde nasıl bir sorunu vardı geçmiş olsunBen olmadım ama ablam böbrek, babam akciğer biyopsisi oldu. Uyuşturuyorlar zaten acı hissetmezsiniz korkmayın. Büyükçe bir iğneyle karnınızdan karaciğerinize ulaşıp minik bir parça alacaklar tahminimce. Yaklaşık 5 dakikalık bir işlem. 1-2 saat kadar yoğun bakımda gözetim altında tutarlar bu tip işlemlerden sonra. Bunlar dışında bir şey yok sanıyorum. Korkmayın, basit bir şey. Umarım bir sıkıntı çıkmaz, sonuçlar iyi gelir.