Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gecmis olsun ercp ile mi alındı biyopsi benimde endoskopi olmam lazım ama korkuyorum lütfenyzarmisinizEgeçmiş ost: 47479469 .!.:bilen bilmeyen için anastesi ile sükür biyopsimi yaptırdım..o kadar rahat ve güzel gectiki..sadece sag tarafımdaki küçücük kesiği görmesem inanmazdım ..sonucumu bu hafta alacam..umarım herşey gönlümüzce olur..
isteyen arkadaşlara özelden hastene ismi verebilirim sevgiyle kalın canlarım
Ne kadar surdu peki benim dediğim endoskopi ama mide icinEsürdü pekipost: 47586590 .!.:narkozla oldum :) iğne biyopsi inan hiçbirşey hissetmedim..sadece orda gördüğüm koca bir sargı bezi vardı ..anaa dedimmm bunlar beni kesip dogradı herhal..tabii dururmuyum hemen herkes başımdan gider gitmez açıp baktım pansuman yerime..ayyy şok oldum..minicik bir kesikk :)) suan hala izi var ama önemli olan bundan sonrası..
Korkuyorum yaaendoskopi mi mide için ayyy o basit kızz benim kızkardeşime yapıldı kartal koşuyolunda az bir narkoz verip uyuyttular bi 10 -15 dk sürdü sanırımm uyandı..narkoz etkisi gecer gecmezzz hemen kalkdı..korkmaaa canım rahat ol..gecmiş olsun tekrar