• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaciğer biyopsi

Gunes520

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
570
379
323
anadolu yakasında narkozlu yada ne bileyim en az acıyla biyopsi yapılabılecek hastane tavsiyesi olan varmı arkadaşlar..

kızlar yokmu tavsiye edeceginiz bir yer bunu en kısa zamanda yaptırmam gerekiyor..:KK61:

bilen bilmeyen için anastesi ile sükür biyopsimi yaptırdım..o kadar rahat ve güzel gectiki..sadece sag tarafımdaki küçücük kesiği görmesem inanmazdım ..sonucumu bu hafta alacam..umarım herşey gönlümüzce olur..
isteyen arkadaşlara özelden hastene ismi verebilirim sevgiyle kalın canlarım

Egeçmiş ost: 47479469 .!.:
bilen bilmeyen için anastesi ile sükür biyopsimi yaptırdım..o kadar rahat ve güzel gectiki..sadece sag tarafımdaki küçücük kesiği görmesem inanmazdım ..sonucumu bu hafta alacam..umarım herşey gönlümüzce olur..
isteyen arkadaşlara özelden hastene ismi verebilirim sevgiyle kalın canlarım
Merhaba gecmis olsun ercp ile mi alındı biyopsi benimde endoskopi olmam lazım ama korkuyorum lütfenyzarmisiniz

narkozla oldum :) iğne biyopsi inan hiçbirşey hissetmedim..sadece orda gördüğüm koca bir sargı bezi vardı ..anaa dedimmm bunlar beni kesip dogradı herhal..tabii dururmuyum hemen herkes başımdan gider gitmez açıp baktım pansuman yerime..ayyy şok oldum..minicik bir kesikk :)) suan hala izi var ama önemli olan bundan sonrası..

Esürdü pekipost: 47586590 .!.:
narkozla oldum :) iğne biyopsi inan hiçbirşey hissetmedim..sadece orda gördüğüm koca bir sargı bezi vardı ..anaa dedimmm bunlar beni kesip dogradı herhal..tabii dururmuyum hemen herkes başımdan gider gitmez açıp baktım pansuman yerime..ayyy şok oldum..minicik bir kesikk :)) suan hala izi var ama önemli olan bundan sonrası..
Ne kadar surdu peki benim dediğim endoskopi ama mide icin

endoskopi mi mide için ayyy o basit kızz benim kızkardeşime yapıldı kartal koşuyolunda az bir narkoz verip uyuyttular bi 10 -15 dk sürdü sanırımm uyandı..narkoz etkisi gecer gecmezzz hemen kalkdı..korkmaaa canım rahat ol..gecmiş olsun tekrar

endoskopi mi mide için ayyy o basit kızz benim kızkardeşime yapıldı kartal koşuyolunda az bir narkoz verip uyuyttular bi 10 -15 dk sürdü sanırımm uyandı..narkoz etkisi gecer gecmezzz hemen kalkdı..korkmaaa canım rahat ol..gecmiş olsun tekrar
Korkuyorum yaa

hiç korkma yaa canım inan gözümle kaç kışıyı gördüm hemen geciyorrkendilerine geliyorlardı..
hatta beklemek sühpede kalmak dahada sancılı bir dönemdir.

sonrarı zaten en azından midende ne var ne yok görüp ona göre tedavi olacan ..kızkardesimde safra tası cıktı :KK43:

="ESAT, post: 4763494kesesi4benim ber: 3sonra 0şikayetlerin ı zaten en azından midende ne var ne yok görüp ona göre tedavi olacan ..kızkardesimde safra tası cıktı :KK43:[/QUOTE]
İnanir misiniz safra alindi benim ondan sonra sikayetlerim artti

[QŞimdi nasıl , post: 47634944, member: 308367"]sonrarı zaten en azından midende ne var ne yok görüp ona göre tedavi olacan ..kızkardesimde safra tası cıktı :KK43:[/QUOTE]
Simdi nasil

ozaman sade bir doktorla kalma tekrar başka bir doktora git.bakalım ne diyecekler.hakkınızda hayırlısı tabiii..

"ESAT, post: 47648693, member: 308367"]ozaman sade bir doktorla kalma tekrar başka bir doktora git.bakalım ne diyecekler.hakkınızda hayırlısı tabiii..[/QUOTE]
Endeskopi diyo ben korkuyorum

ozaman yapman lazım..en azından midedenmi başka birşeymi var anlarsın...korkmaa sadece gec kalmaktan kork..mide için kudret narını öneriyorlar bir arastır istersen..

TE="ESAT, post: 47696945, member: 308367"]ozaman yapman lazım..en azından midedenmi başka birşeymi var anlarsın...korkmaa sadece gec kalmaktan kork..mide için kudret narını öneriyorlar bir arastır istersen..[/QUOTE]
Cesaret edemiyorum nednese

Back