Karacanın seti

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
mrb kızlar şimdi bn geçenlerde set aldım karacanın tencere çatal bıçak ve yemek takımından sizce ii etmişmiyim yani karacanın ürünleri hakkında ne düşünüosunuz ve bu set hakkında?yardımcı olursanız çok ii olur demn bi konuda gördm arkadaşınki hemen kararma yapmış tenceresi ve yemek takımı bulaşık makinasından çıktığında çatlak çatlakmış çok üzüldüm bn ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm bu konuyla ilgili bikaç topik vardı bende karaca aldım kötü flan dediler ama inşllh bizimkiler iyi çıkar sıkma canını

yaa üzüldüm iyisi olsun bi kere alcaz ne de olsa die düşündüm karaca marka yani aldım onu dün anneme acaba açıp bi kere makinadan geçsek mi dedm o da yok le bişi ya marka onlar sorun olmaz dedi inş çıkmaz yaa:KK43:

üzmeyin kendinizi
memnun olan çok kişi tanıyorum
tencere konusunda şikayet daha fazla gerçi ama memnun olanda çok kaydirigubbakcemile5

ya baktığında kalite akıyo yani :KK70: şaşırdım zaten neyse artık bi takımda korkmaz var o da kaliteli değil diinde bayılaym:KK70:

aslında karaca yılların markasıdır ve çok popülerdir.acaba yeni çıkan partilerde mi sorun var?

aynen bnde ona şaşırıyorum marka die bilinio kötü olması saçma parasıda çok ii zaten bilemiyorum yaa

kızlae bende bugun baktım ama karacanın setinn porselenlerini beğenmedim yerin bone chine tarzı anc markasını beğendim çünkü uygun ve bone chine kemik tozundan yapılıyor ve çok daha dayanıklı. çeyiz seti var korkmaz tencere seti porselen takımı çatal bıçak kaşık kahvalı seti hediye 994 tl ben almayı düşünüyorum piyasaya bakım shaffer ları beğenmedim. karacanın porseleni iyi değil şans eseri oturduğum yerde maazası varmış.

kızlar canınızı sıkmak istemem ama bende bir karaca kurbanıyım.. :KK43: ucuz diye kanıp aldım takımını,aldığım günden beri çin malı çin malı diye duya duya içim karardı!ve evet çizilme dökülme falan yapıyomuş!bazı kişiler karaca iyi markaydı diye inanmak istemiyorlar ama malesef çinde üretmeye başlamış ürünlerini!eğer öle yapıp milleti kandırıyosa Allah görsün ne diyim...maddi zararını geçtim,sağlığımıza da zararlıymış!ööööff öf!

X