Karaca'nın bu tenceresini alan var mı?

Sevimsizpamukseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
773
21
24
Alıp memnun kalan var mı?

Eklentiler

• GAG-1727465869664.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2024-09-27-22-46-12-833_net.btpro.client.karaca.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 36

Bu modeli yeni çıktı. Leke, yağ tutmuyor diye satışa sundular. Benim de ilgimi çekiyor, tavalarında bir alana bir bedava kampanyası vardı geçen hafta ama satın almadım. Ama merak ediyorum denildiği gibi yapışmayan tava mı diye.

Karaca tencere seti kullanıyorum kayinvalidem ile birlikte aldık Başta kayinvalidem in tenceresi soyulmaya başladı bir süre sonra da benimkiler de oldu maalesef karaca berbat
Tavsiye ettin var mı bendekiler aynı soyulmaya başladı ama karaca değil en çok en küçüğünü kullanıyorum yavaş yavaş soyuluyor

Bu model hakkında bilgim yok ama Karaca granit tencerelerim o kadar dikkat etmeme rağmen daha ilk yılında granitleri soyuldu çizildi. Asla memnun değilim tencerelerinden
Tavsiye ettin var mı bendekiler aynı soyulmaya başladı ama karaca değil en çok en küçüğünü kullanıyorum yavaş yavaş soyuluyor

Ben bernardo’dan almıştım evlenirken. 6 yıl olacak memnunum tencerelerimden. Granitlerimin hiçbirinde soyulma falan yok, zaten soyulanlar kaplama oluyormuş çok zararlı. Makineye de atıyorum, yeri geliyor yağ çöz de kullanıyorum maşallah bi 6 yıl daha götürürler beni

Ben kv'me hediye olarak schaffer marka almıştım internetten. Şuan stoku yok ama gerçekten bulsam kendime de alırım çok kullanışlı ve sağlam

Galiba bernardo batmış öyle bir şey duymuştum o yüzden siparişlerini millet alamıyormuş. Ben de övgüsünü duydum ama cesaret edemedim

Karaca büyük pişmanlık ya. Granitine hiçbir şey yapmasan bile illa hasar alıyor. Çeliğinden bahsetmek bile istemiyorum. Havadan nem kapıp onun bile lekesini tutuyor. Lanet ettim. Tüm çelikleri kaldırıp 0dan tencere almak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…