Karaca xl ekmek yapma makinesi

koti32

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
58
74
8
37
Merhaba arkadaşlar heves ettim meraklandım Karaca'nın ekmek makinesi aldım. Ama fırlatıp atmama ramak kaldı ekmek olmuyor. Kabarmiyor bazen içi pişmiyor,bazen kabuğu sert oluyor, bazen pişiyor ama incecik oluyor. Kullanan elbet vardır öneri bekliyorum 🙋‍♀️

Ben ekmek yapmaya 10 yıl önce başladım sinboyla. O zavallım 1 sene dayandı belki 2 sene. Sonra ben tefal aldım bir türlü pişmiyor ekmek deli oldum. Un değiştirdim bişeyler yaptım olmadı. Sonra dedim ki sinbodaki ölçülerle yapayım Sonra mis gibi oldu. Şimdi elimde akıllı yemek robotu var ondaki ölçü 500 gr un, 480 ml su. Bu şekilde deneyin bir de

Ben ekmek yapmaya 10 yıl önce başladım sinboyla. O zavallım 1 sene dayandı belki 2 sene. Sonra ben tefal aldım bir türlü pişmiyor ekmek deli oldum. Un değiştirdim bişeyler yaptım olmadı. Sonra dedim ki sinbodaki ölçülerle yapayım Sonra mis gibi oldu. Şimdi elimde akıllı yemek robotu var ondaki ölçü 500 gr un, 480 ml su. Bu şekilde deneyin bir de
Ayy teşekkür ederim birde bu ölçüyle deneyim. Siz hangi marka un ve maya kullanıyorsunuz acaba ?

Ayy teşekkür ederim birde bu ölçüyle deneyim. Siz hangi marka un ve maya kullanıyorsunuz acaba ?
Ben sinangil ya da söke un kullanıyorum tam buğday unu almaya çalışıyorum. Pakmaya yuvam hangisi denk gelirse. İnstagramda karasabanun diye bir sayfa var o un da çokk güzel tavsiye ederim

Back
X