Karaca ve emsan düdklü tencereleri hakkında bilgi istiyorum

marti25.28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
232
16
118
46
Erzurum
dün aksam karacanın bi düdüklü tenceresini aldım ama kapagında bır sorun oldugu ıcın degıstırıcem orada emsan da satılıyor cu klıpso kapaklardan.aranızda kullanan varsa kıyaslayabılırmı karaca ve emsanı.ıkısıde 220 cıavarı.zorla aldırdım esıme ve kotu cıkarsa dilinden kurtulamam ve baskada degısme sansım yok.

dün aksam karacanın bi düdüklü tenceresini aldım ama kapagında bır sorun oldugu ıcın degıstırıcem orada emsan da satılıyor cu klıpso kapaklardan.aranızda kullanan varsa kıyaslayabılırmı karaca ve emsanı.ıkısıde 220 cıavarı.zorla aldırdım esıme ve kotu cıkarsa dilinden kurtulamam ve baskada degısme sansım yok.

Ben karaca kullanıyorum ve hic memnun deilim, annemde tefal clipso var; o 25 dk da fasulye haşlarken ben 45 dakikada haşlıyorum. Karacanınkine düdüklü tencere denmez bence, olsa olsa derin büyük bir tencere :)

selam
eger varsa kesin fissler al..mukemmel otesi.cok memnunum ben.15 dk kuru fasulye.diger yemekler 5-6 dk falan..kapagi kapatmasi cok kolay..cok pratik bir düdüklü.tavsiye ediyorum.

Ben karaca kullanıyorum ve hic memnun deilim, annemde tefal clipso var; o 25 dk da fasulye haşlarken ben 45 dakikada haşlıyorum. Karacanınkine düdüklü tencere denmez bence, olsa olsa derin büyük bir tencere :)

benimki de karaca ve ben de memnun değilim çok geç pişiriyo ve kocaman. bi de ben ayrı olarak almıştım sanki başka yokmuş gibi
5 defa anca kullanmışımdır hadi diyelim 10, buhar çıkışı yapmıyo artık korkuyorum kullanmaya

Back
X