arkadaşlar bende yemek takımını karacadan alacaktım. modeline kadar beğendim. sonra evimize yakın bi yerde mağzaya gittik dedik karacanın modellerine bakabilir miyiz? dediler biz karaca satmıyoruz karaca türk adı olabilir ama ana maddesi çinden. yani çin malı korkmaz, kütahya porselen bunları öneririm dedi.
bizde "yalancı herif ondan alalım diye bak çamur atıyo karacaya" dedil ve ordan çıktık 3 mağzaya daha sorduk aynı cevabı alınca o gün almaktan vazgeçtik. tesadüf yengemlerde tencere aldık altı hep kararıyo dedi nerden aldınız dedik ankarada karaca'nın bayisinden almışlar dedi hiç memnun değilim. biz bunuda duyunca vazgeçtik.
eğer alacaklar olursa vallahi bende hisar, porland, kütahya porseleni öneririm.
bu arada ankara etlik formdaki porland mağzasının kampanyası var %40 indirimli yemek takımı var arkadaşlar..
ben çeyizlik takımı aldım hisarın tencere setini kütahyanında yemek takımını aldım günlük yemek takımınıda porlanddan alıcam 200-250 TL ye geliyor 12 kişilik yemek takımı % 40 indirimli.
aman karacadan uzak durun kızlar ha birde üst komlumuzun kızı karacanın kahvaltı takımını almış bulaşık makinasında solma yapmış.