• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca tencere ve çatal bıçak takımı nasıl sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar bu markayı kullanan varmı? karacanın çatal bıçak takımı ve tencere setleri nasıl kullanışlımı?yerimseniben

ben kullandım ama tencerelerı mavı kırmızı gıbı olan 4 lu takımlar varya ondan ve pek memnun degılım cunku kurplar cok cabuk yanıyor ben cokta dıkkat edıyorum ama yınede hemen kararıyor...bence benımkılerden alma.duz tek renk celıklerden al normal celıkten

bundan sonra nerede karaca ile ilgili konu olursa içimden geçenleri saklamadan söyleyeceğim. karaca mı !!!! verdiğim paraya yazık oldu. trend çeyiz sandığının fıstık yeşili olan takımı aldım almaz olaydım.3 ay kullandım. o kadar çok dikkatli kullanmama rağmen kulpları yandı.26 parçalık takımın bütün tencereleri yanar mı ya!hepsi yandı! bir tenceresini ve 1 cezvesini karaca bayisine götürdük. takılan kulplardan biri kırık diğeri ise içini zedelemiş. velhasıl onların yanına kalan parçalarıda verdik 2 hafta içerisinde fabrikaya gidip kulpları değişti geldi. henüz kullanmaya başlamadım ama kendimden çok onların başını ağrıtacağım ve ne olursa olsun devamlı götürüp yenisi taktırcam. hisarın tencere setini de kullanıyorum canım hiçbir sıkıntı yok. karaca alıp parana yazık etme. başını ağrıtma...

ama ben de ceyizime karaca aldım korkutmayın yaa hiç mi memnun alan yokbilmiyorumkismile

canım bence geğiştirebilirsen tencere takımını değiştir. porseleni güzel çatal setide güzel. ben onlardan memnunum ama tencerelerden değilim. eğer mümkünse git değiştir onun yerine porselen felan al. tencereni de hisardan al derim. 346 tl ye aldım mesela ben hisarın tencere setini çokta memnunum

o üçlü çeyiz kampanyasından almştm baya da oldu degıstrmezler artk yaa neyse yapılack birsey yok dikkatlı kullanacm iyice kötü olana kadar bizle mi yaşıyacak ya ölümlü dünya alırız ilerde yenisini değil mi yaa

bende öyle düşündüm ama kullanmaya 3 ay dayanabildiler.ne kadar dikkat edersem ediyim oldu.ama hisarın gözünü seviyim adamlar karaca gibi 2 yıl garanti vermiyor 100 yıl veriyor.kalitelerine o kadar güveniyorlar işte.

karacadan memnun olan kimseyi duymadım arkadaşım. hatta bende alırken çok araştırdım oradan biliyorum.

arkadaşlar bende yemek takımını karacadan alacaktım. modeline kadar beğendim. sonra evimize yakın bi yerde mağzaya gittik dedik karacanın modellerine bakabilir miyiz? dediler biz karaca satmıyoruz karaca türk adı olabilir ama ana maddesi çinden. yani çin malı korkmaz, kütahya porselen bunları öneririm dedi.
bizde "yalancı herif ondan alalım diye bak çamur atıyo karacaya" dedil ve ordan çıktık 3 mağzaya daha sorduk aynı cevabı alınca o gün almaktan vazgeçtik. tesadüf yengemlerde tencere aldık altı hep kararıyo dedi nerden aldınız dedik ankarada karaca'nın bayisinden almışlar dedi hiç memnun değilim. biz bunuda duyunca vazgeçtik.
eğer alacaklar olursa vallahi bende hisar, porland, kütahya porseleni öneririm.
bu arada ankara etlik formdaki porland mağzasının kampanyası var %40 indirimli yemek takımı var arkadaşlar..
ben çeyizlik takımı aldım hisarın tencere setini kütahyanında yemek takımını aldım günlük yemek takımınıda porlanddan alıcam 200-250 TL ye geliyor 12 kişilik yemek takımı % 40 indirimli.
aman karacadan uzak durun kızlar ha birde üst komlumuzun kızı karacanın kahvaltı takımını almış bulaşık makinasında solma yapmış.

Ya varya bugün gittim karacadan çeyiz seti aldım.Ama bu yorumlara daha önceden bakıyordum nette araştırıyordum.Üstelik duyuyordum da iyi de kötü de...ıçimde şuşku olmasına rağmen hala da benimsememe rağmen aldım malesef....1.350 para baydım da:(
Yapacak bişey yok artık ..Artık günlük kullancağaım aldıklarımı...En azından krılırsa kararma yaparsa da yapsın yenileri alayım...Alırken öğretmen arkadaşlar karacayı misafirler için kullanırsın diolardı ama ben günlük kullanacağım cok sinir oldum ya:(
Neyse belki iyi de cıkar bir umut:(

ya bnm çelik tencere arkadaşlar o da mı aynı yani desenlisi teflonu falan öledir çok hoşuma gidio bnm geri vermkde istemiyorm:(

bendede karaca teflon çelik çatal bıçak ve yemek takımı var çok memnunum.cemin takımlarından daha iyi olduğu kesin

hayy snn ağzını öpeym bn zor anımızda geldn vallahii:D söle söle herkes duysun ayyy ne kadr üzüldüm çok kötü die yaa bu kadr mı olur dedm inşallah snn gibi 5/6 tane çıkar:D

goncacım için rahat olsun canım ben 4 senedir kullanıyorum ne rengi soldu ne yıprandı.süreklide makineye atıyorum.arkadaşım cemin takımını aldı hemde dünyanın parasını verdi ama daha bir kaç aylık evliyken tencereleri tanınmaz hale geldi.herkese karacayı tavsiye ediyorum canım

kızlar bende yemek,çatal kaşık ve çelik tencere takımımı karacadan kullanıyorum çok memnunum,diğerleri ar yıldız ve eternity onlarda güzel çıktı...

:D ayy çok mutluu oldummmmm:D sağol burcu ablacımm bnm sana kanım çok ısındı walla:D sana da nilttablacımD::D

arkadaşlar bu markayı kullanan varmı? karacanın çatal bıçak takımı ve tencere setleri nasıl kullanışlımı?yerimseniben

canım ben karacanın setini aldım çatal biçak setini tencere yemek takımı v.s çatal bıçaklarından hiç memnun değilim 9 ay önce evlendim 9 ayda sadece o takımı 2 defa kullandım makinada yıkadım su lekesi çok oluyor ve paslandı tavsiye etmiyorum paranıza yazık ben mağdur oldum diğer sorunlarını yazmıyorumm korkmaz öneririm sana

canım hevesin kaçmasın yine ben aldım 9 ay lık evliyim tencerelerinden bi sorun yaşamaım şimdilik porselenleri misafir için güzel yinede kullana bilirsin günlük ziyan etme ama çatal bıçakları berbat 2 kere kullandım misafir için pas oldu hiç memnun değilim teflon tencerelerinin teflonu hemen çıkıyomuş ablamda kullanıyo onun teflon tenceresi öle olmuş oda memnun değil ve onun da çatal bıçakları paslanmış bence çatal bıçak setini günlük kullan porselenleri ziyan etme kütahya kadar ii değil ama idare eder

hanımlar yaklaşık 8 ay önce karacadan çeyiz paketi aldım yemek takımı-çatal bıçak-tencere seti hepsindemi sorun çıkar ya!yemek takımının desenleri çıktı tencere takımnın kulpları yandı istedim hala gelmedi yedek parçada sıkıntı yaşadım kırık parçalara ücret almıyoruz dediler şimdi gittim ücretli dediler böyle bi rezillik görmedim!şikayette bulundum dönmediler bile KARACAYI şiddetle kınıyorum!!!

Çeyiz ürünleri, yemek takımları, çatal bıçak takımlarımızı incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back