karaca stoneware kahvaltı takımları.

limelemon

beklenmedik bir zamanda
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
4.849
5.290
358
kullanan ya da fikri olan var mı? bu takımların içinde çaydanlığı olması hoşuma gitti yalnız stoneware ürünler nasıl acaba , sağlıklı ve dayanıklı mı? karacanın sitesinde öyle oldukları yazıyor ama bilen kullanan varsa fikir almak güzel olur diye düşündüm. stoneware porselenden çok seramiğe benzeyen bi ürün anladığım kadarıyla ama seramik kadar dayanıksız değil. beni en çok düşündüren de çaydanlığında ve fincanlarında ısıdan dolayı çatlaklar oluşabileceği. yardım lütfeennn yerimseniben

konu kimsenin ilgisini çekmemiş bunca zaman, ben de zaten stoneware almaktan vazgeçtim :KK1:
sonunda bu modelde karar kıldım,umarım memnun kalırım..

bu da takım halindeki fotosu

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Şu takımı gördünüz mü, internetten bakınca bu model hoşuma gitti. Mağazada gidip görmedim ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet gördüm, ikisi arasında kararsız kalmıştım hatta ama benim gördüğümün bardakları böyle değildi, köşeli yuvarlak gibiydi. bu takım da çok hoş ama diğeri yeni model olduğu için ve daha sade ve modern göründüğünden onu seçtim.Bir de bu modeli elime aldığımda o küçük pembe noktacıklar hissediliyordu kabartı şeklinde, içime sinmedi sanki üzerine boya dökülmüş gibi bi his veriyordu.kendi aldığımı da fazla sade buldum sonradan ama ben kahvaltı dışında da kullanmayı düşünüyorum pasta tabağı vs olarak, o yüzden böylesi benim için daha uygun oldu:)

Benim kahvaltı takımım :) Bende ilk gördüğümde hayran kalıp aldım :)

Ben de uzaktan gördüm, hayran kaldım :) İnşallah yakından görüp almak da kısmet olur :) Güle güle kullanın.

limelemon, siz hangisini beğendiyseniz en güzeli odur sizin için :) Güle güle, sağlıkla kullanın inşallah :)

Model hoşuma gitti bende kahvaltı takımı araştırıyorum uygun fiyatlı ve kaliteli schafer,karaca,kütahya porselende şık modeller var ama kararsızım..

Ben de uzaktan gördüm, hayran kaldım :) İnşallah yakından görüp almak da kısmet olur :) Güle güle kullanın.

limelemon, siz hangisini beğendiyseniz en güzeli odur sizin için :) Güle güle, sağlıkla kullanın inşallah :)

teşekkür ederim, inş:)

Model hoşuma gitti bende kahvaltı takımı araştırıyorum uygun fiyatlı ve kaliteli schafer,karaca,kütahya porselende şık modeller var ama kararsızım..

karacanınkiler çok hoş, kütahya p. de güzel ama schafer'ı beğenmiyorum ben, sanki basitmiş gibi bi izlenim veriyor ama beğeni meselesi tabi.araştırıp içine en çok sineni almalısın.

Back