Karaca mı? Bernardo mu?

eskiciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
70
2
36
İstanbul
Karaca mı daha kaliteli Bernardao mu daha kaliteli birşey diyemem ama desen olarak kesinlikle Karaca'yı tercih etmelisin.Tabi bu benim fikrim.Bu arada bende yemek takımımı ve çatal kaşık takımımı karacadan aldım,şu kemik tozu denenlerden.Kullanmadık daha tabi ama bir kaç kullanandan iyi olduğunu duydum.

Ben çeyiz hazırlıklarına yeni başladım sayılır bernardodan kendime yemek takımı aldım benimle beraber annemde aldı kemik tozlu denilen modellerden kendisininkini kullanmaya başladı çokta memnun.Makinada yıkadık hiçbirşey olmadı.Kırılmaya karşı garanti belgeside veriyorlar.Hediyesi olan kaşık çatal takımından da gayet memnunuz.Karacayı kullanmadığımız için bir şey söyliyemem ama bernardodan şimdilik memnunuz biz :)

Karacanın gözterdiğin takımı ben aldım çeyiz için ama hiç kullanmadığım için nasıl olduğunu söyleyemem.

karaca ürünlerinden ve firma yetkililerinin sorumsuzluklarından çektiğimi hiç bir firmadan-üründen çekmedim.usanıp da telefonu kapatırken sizi anlatmayacağım yer kalmayacak dedim ve söylediğimi yapıyorum. tüm mutfak eşyalarımı korkmazdan almama rağmen seramik tencerede korkmazın modellerini beğenemeyerek karacadan almak gibi bi hatada bulundum. domino serisi kargoyla eve gelir gelmez dış kaplamasında çizikle karşılaştım üç ay bekledim değiştirmeleri için değiştiremeyip teşhirdeki ürünü vermeyi teklif ettiler iade etmek istedim. hiç kullanmadığım halde kabul etmediler. el mahkum evlenip kullanmaya başladım. içinde asla şimşir kaşıktan başka kaşık kullanmamama rağmen içindeki o seramiğin altından grimsi bi tabaka çıktı nokta nokta. mesele 300-400 TL lik bişey değil eşya gelip geçici değiştirilir zamanla. ama beni saatlerce telefonlarda, mağazalarda oyalamaları. genel müdürlükten firmaya, firmadan genel müdürlüğe paslamaları. sonucunda hiç birşey elde edemeyip ürünün resmen defolu çıkması sinir harbi yaşatıyor. WOM(Word of mouth)un ne kadar etkili bir pazarlama anlayışı olduğunun farkına varmaları gerekiyor.

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..pierre cardin tavsiye ederim komşum çok memnun keşke bende alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…