karaca kare yemek takımı ve çkb takımı peşin 1500tl.. ne dersiniz?

smyye89

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
7
0
6
Sivas
Mrblar. Normalde burada çok takılan biri değildim ama forumları biraz karıştırdım da iyi fikirler ve öneriler var.. Samsun piazzadaki karacada kare yemek takımı ve çkb takımı peşin 1500tl. aslında beğendim ama henüz çeyize dair hiçbir şey almadım, yeni yeni başlıycam. Nişanlım askerde şuanda, seneye düğün olabilir. Almalı mıyım? Fiyatı nasıl sizce??
çkb tkm: http://www.krcshop.com
/urun/krc-yeni-deri-sandikli-ckb-dora

Eklentiler

• karaca-84-parca-fine-bone-fiyonk-platin-yemek-takimi-800x800.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 4.280
bnce baya uygun...alablrsn.normalde yemek takımları 1000 küsür civarı oluyor

Aslında bunların normali dediğimiz zaten uçuk fiyatlar (maaşımın yarısından fazlası diyebilirim) o kadar para verilip verilmeyeceği de tartışılır. Vijdanım verme diyor kalbim ama çok güzel diyor :))

ben de karacadan set aldm..
12 kişilk yemek takımı
12 kişişk çatal bıçak seti
6 kişilk kahvaltı takımı
çelik tencere seti
hepsi 2647 filandı ama ben setn içndeki çatal bıçak takımı üst modellere deiştrdm fark ile 3000 tl ye aldm.taksidini ödüyorum çeyiz topiğime bakablrsn hatta

Fiyat olarak uygun bence de. Ayrıca yemek takımı çok çok güzelmiş. Sadece çatal bıçaklar gözüme bir çirkin göründü, onu da farklı bir model seçebiliyorsanız hiç kaçırmayın derim.

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…