• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca internet sitesi alışveriş yardim edin

Btlll70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
4
0
1
28
Merhaba kızlar ben karacanin internet sitesinde ceyiz seti aldim internette bi arastirdim yemek takımı kahvalti takimi kirik yamuk sorunlu geliyo dönüş yapmiyolar diyolar öylemi icim çok sıkıldı alisveris yapan varsa bilgi verirmisiniz lutfennn saolun simdiden🤗

Yemek takımı kahvaltı takımı tencere setine kadar çoğu şeyimi Karaca dan aldım ne kırık ne yamukluk ne de başka bi sorun olmadı :)

Sitedenmi almistiniz sizde 😊
He yok ben sitesinden almadım Karaca ya gidip aldım . Evlenmeme yakın getirdiler aldıklarımı . Kontrol ettim bi sıkıntı yoktu . Siteden de olsa üründe bi sıkıntı olursa değiştiriyorlar zaten :)

He yok ben sitesinden almadım Karaca ya gidip aldım . Evlenmeme yakın getirdiler aldıklarımı . Kontrol ettim bi sıkıntı yoktu . Siteden de olsa üründe bi sıkıntı olursa değiştiriyorlar zaten :)
İste siteden kargoyla gelecek ya kirik falan gelirmi diye korktum ama tesekkur ederim 😊

Ben kahve fincan takımı sipariş vermiştim ve kırık geldi iade ettim dönüş bekliyorum. Bu arada kesinlikle müşteri hizmetlerine bağlanamadım :işsiz:

Ben yaptım Bir kere öyle bir olay oldu kırık çıktı ama hemen çözüm buldular Ondan sonra defalarca yine yaptım alışveriş hiç sorun yaşamadım

Sectiginuz modeli 10 dk karacaya maskeli girip ordan alin internete guvenmeyin boyle seyde

Back