- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
gerçekten güzeller, aldığınızda güle güle kullanın. ben bilindik bir marka olsa bile, kendi alanlarının dışına çıktıkları zaman o yeni ürünlerine güvenemiyorum firmaların. mesela phillips televizyonda bir numaraydı, yıllarca arızasız çalışırdı. markasına güvenip telsiz telefon almıştım, fazla kullanılmamasına rağmen kısa sürede bozuldu. tefal yorgan satmaya başlasa ne kadar güven verici olur mesela
üçüde çok güzel ama ben ilk ikisine bayıldım desenleri renkleri çok güzel alacaksan üçünü alın yeter
ilkini beğendim, ikincisi fena değil, üçüncüsü sıradan...
Ben ilkine bayıldımm ya :)
ilk ikisimi canımikiside cok guzel
inşallah kaliteli çıkar :44: peki sizce 3 ürünüde almalımıyım yoksa begendiginiz 2 tane var mı ?
1. ve 3. çok beğendim. Bende 1. almayı düşünüyordum bi ara ama kalitesini bilemediğim için emin olamadım ve almadım. Alsam mı acep 3. de çok güzel
3.yü almazdım ben, pek al benisi yok, 2. değişik, 1.yi alırdım indirim yaparlarsa 2.yi de alırdım
canım bugun 1. ve 3. olana baktım.. ve ikisinide beğendim ama benim nevresim takımlarım tam olduğu için almadım ama belki düşünebilirim sonda. ama 3. olanı çok beğenmiştim.
1. ve 3. çok beğendim. Bende 1. almayı düşünüyordum bi ara ama kalitesini bilemediğim için emin olamadım ve almadım. Alsam mı acep 3. de çok güzel
bende işte 3. çok beğendim bugün.. annneme nevresim takımı aldım da ama taç ın nevresim takımları kadar yumuşak değiller
Hepsi de birbirinden güzel çok beğendim ben ama en sondaki daha çok hoşuma gitti.
Kullanırım diyorsan bence al tabi bir defa evleniyosun sonuçta içinde kalmasın.
bence ucude guzel ama en bastakı ayrı bı guzel
3.ye bayıldım resmen..bende yeteri kadar nevresin aldığımı düşünüyodum ama karaca home u görünce bi iki tane daha almak istedim...aynı şekilde kalitesi hakkında bilgi sahibi olmadığım için emin olamadım...ellediğim zaman yumuşacık bi kumaşı vardı ama kararsızım:)yorumlara göre bakıcam artık:)
1. ve 3. beğendim 2. fazla spor alırsam bnde 3. alırım kesin alıcamda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?