Karaca home nevresim hakkında fikirleriniz ?

MutluBulut_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
16.934
9.114
448
Merhaba kızlar
Dün akşam reklamlarda görünce Karaca home nevresimleri çok begendim.Bugün siteye girdim 3 tane nevresime resmen bayıldım
Kalitesi hakkında hiç bilgim yok öncelikle :44:
Çeyizimde 6 tane nevresimim var :44: bunları görmeden önce 1 beyaz nevresim,1 tanede english home nevresim,2 pike daha düşünüyordum
Bu sabah karaca homeden fiyat aldım tabi bir sürü şey söyleyince aklımda küsüratları tam kalmadı :44:
Bu nevresimin 4 mevsim setini düşünüyorum fiyatı çift kişilik 119 TL demişti sanırım ( bu ürünü alırsam 1 pike takımı alıcam )

Bu nevresim takımı 90 küsür olması gerek ellerine henüz ulaşmamış yine çift kişilik :44:

Bu nevresim takımı yine 90 küsür çift kişilik ( bu takımı alırsam english home almayacagım)

Şimdi sizlere sormak istedigim 3 nevresimide alırsam toplam pike ve nevresimlerim 11 olacak :44:
Sizce bu sayı fazla mı ?
Bu nevresimler hakkında fikirleriniz nedir ?
ya 2 tanesini alacagım yada hepsini :44:yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim

gerçekten güzeller, aldığınızda güle güle kullanın. ben bilindik bir marka olsa bile, kendi alanlarının dışına çıktıkları zaman o yeni ürünlerine güvenemiyorum firmaların. mesela phillips televizyonda bir numaraydı, yıllarca arızasız çalışırdı. markasına güvenip telsiz telefon almıştım, fazla kullanılmamasına rağmen kısa sürede bozuldu. tefal yorgan satmaya başlasa ne kadar güven verici olur mesela

inşallah kaliteli çıkar :44: peki sizce 3 ürünüde almalımıyım yoksa begendiginiz 2 tane var mı ?

üçüde çok güzel ama ben ilk ikisine bayıldım desenleri renkleri çok güzel alacaksan üçünü alın yeter

inşallah kaliteli çıkar :44: peki sizce 3 ürünüde almalımıyım yoksa begendiginiz 2 tane var mı ?

3.yü almazdım ben, pek al benisi yok, 2. değişik, 1.yi alırdım indirim yaparlarsa 2.yi de alırdım

canım bugun 1. ve 3. olana baktım.. ve ikisinide beğendim ama benim nevresim takımlarım tam olduğu için almadım ama belki düşünebilirim sonda. ama 3. olanı çok beğenmiştim.

1. ve 3. çok beğendim. Bende 1. almayı düşünüyordum bi ara ama kalitesini bilemediğim için emin olamadım ve almadım. Alsam mı acep 3. de çok güzel

1. ve 3. çok beğendim. Bende 1. almayı düşünüyordum bi ara ama kalitesini bilemediğim için emin olamadım ve almadım. Alsam mı acep 3. de çok güzel

bende işte 3. çok beğendim bugün.. annneme nevresim takımı aldım da ama taç ın nevresim takımları kadar yumuşak değiller

Hepsi de birbirinden güzel çok beğendim ben ama en sondaki daha çok hoşuma gitti.
Kullanırım diyorsan bence al tabi bir defa evleniyosun sonuçta içinde kalmasın.

3.ye bayıldım resmen..bende yeteri kadar nevresin aldığımı düşünüyodum ama karaca home u görünce bi iki tane daha almak istedim...aynı şekilde kalitesi hakkında bilgi sahibi olmadığım için emin olamadım...ellediğim zaman yumuşacık bi kumaşı vardı ama kararsızım:)yorumlara göre bakıcam artık:)

3.yü almazdım ben, pek al benisi yok, 2. değişik, 1.yi alırdım indirim yaparlarsa 2.yi de alırdım

canım bugun 1. ve 3. olana baktım.. ve ikisinide beğendim ama benim nevresim takımlarım tam olduğu için almadım ama belki düşünebilirim sonda. ama 3. olanı çok beğenmiştim.

bende işte 3. çok beğendim bugün.. annneme nevresim takımı aldım da ama taç ın nevresim takımları kadar yumuşak değiller

Hepsi de birbirinden güzel çok beğendim ben ama en sondaki daha çok hoşuma gitti.
Kullanırım diyorsan bence al tabi bir defa evleniyosun sonuçta içinde kalmasın.

bence ucude guzel ama en bastakı ayrı bı guzel

Kızlar bu akşam sevgilime gösterdim zar zor 2. yi begendi :44: bende kötü seçim yaptım die düşünürken sizin yorumlarınız beni çoooook mutlu etti
Ben nevresimi çok severim nevresimi ilk serdigim gün hep huzurla uyurum
İndirim yapma gibi durumları yokmuş İstanbul'da başka nerede satılır karaca magazaları dışında bilmiyorum :44:
Bizim burada evkur gibi bir magaza var bugün aradım bir kaç ay sonra magazamıza gelecek ürünler dedi :44:ama daha çok var bide o zamana daha çok duyulursa fiyat artarmı acaba :44:
Ben karar veremedim eleyemiyorum bir türlü :44: ben en çok 1. nevresimi, annem 3. nevresimi ,sevgilim 2 nevresimi begendigine göre hepsini almalıyım kanımca Battım ben battım çok konuştum kızlar yorumlarınız için çoooooooook teşekkür ederim beni çok mutlu ettinizz

1. ve 3. beğendim 2. fazla spor alırsam bnde 3. alırım kesin alıcamda zaten

1. ve 3. beğendim 2. fazla spor alırsam bnde 3. alırım kesin alıcamda zaten

bugün aklıma birşey takıldı sence bu fiyatlar marka daha çok duyuldugunda artar mı yoksa tam tersi indirimemi girer :44:almak için çok acelem yok :44: ama ben indirime girer derken fiyat daha mı çok artar içinden çıkamıyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…