• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca clipsli düdüklü tencere nasıl kullanılır?

bridgetamy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
4
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, Karaca'nın yeni modellerinden bi düdüklü tencerem var ama bir türlü pişirmeyi beceremiyorum. 1 2 3 ddiye buhar ayarı falan var, ama kaynayınca mı çekicem 1'e 2'ye anlamadım. kullanma klavuzu da çok tırt açıkçası. basamak basamak anlatabilen varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar, Karaca'nın yeni modellerinden bi düdüklü tencerem var ama bir türlü pişirmeyi beceremiyorum. 1 2 3 ddiye buhar ayarı falan var, ama kaynayınca mı çekicem 1'e 2'ye anlamadım. kullanma klavuzu da çok tırt açıkçası. basamak basamak anlatabilen varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

Selm canım :)
1 2 3 sübuhar kadme ayarı biliyorsun. Zor pişen şeyleri 3 te kullanırsın. Ben genelde 2 yi kullanıyorum.
Yemeğini güzelce hazırlıyor suyunu koyuyorsun, buhar ayarı açık iken yani rakamların hiç birinde dğil - buhar işareti olan yerde olmalı... böyle $image.webp kapağını kapatıyor ve kanayıpta buhar çıkmaya başlayana kadr bekliyorsun. Buhar çıktığında altını ocağın en kısığına getirip 2 dakika bekliyorsun. Snra 2ye getirip artık 15 dk ya d 20 dk pişiriyorsun. Pişirme tamamlanınca önce buharı çıkarman gerek, yine resimdeki konuma getiriyorsun aman parmaklra dikkat. Buhar tamamen çıkınca kapağını açabilirsin. Hadi kolay gelsin :)))

merhaba karaca yasmin takımını kullanıyorum clipso kapaklı düdüklüye hicbisi yapmıcaksın,2de durcak hepp.koy pişir ac kapagı.degisik bişi yok yaniiii

1 2 3 sübuhar kadme ayarı biliyorsun. Zor pişen şeyleri 3 te kullanırsın. Ben genelde 2 yi kullanıyorum.
Yemeğini güzelce hazırlıyor suyunu koyuyorsun, buhar ayarı açık iken yani rakamların hiç birinde dğil - buhar işareti olan yerde olmalı... böyle Eki Görüntüle 960372 kapağını kapatıyor ve kanayıpta buhar çıkmaya başlayana kadr bekliyorsun. Buhar çıktığında altını ocağın en kısığına getirip 2 dakika bekliyorsun. Snra 2ye getirip artık 15 dk ya d 20 dk pişiriyorsun. Pişirme tamamlanınca önce buharı çıkarman gerek, yine resimdeki konuma getiriyorsun aman parmaklra dikkat. Buhar tamamen çıkınca kapağını açabilirsin. Hadi kolay gelsin :)))
merhaba cnm bende aldım 2 kademeli olandan buhar çıkana kadar buhar ayarında beklettim
sonra 2. dereceye aldım tekrar buhar çıkmaya başlayınca buhar ayarına getirip kapatçaz dimi
yani ozaman yemek pişmiş oluyor değilmi

Yemeğini güzelce hazırlıyor suyunu koyuyorsun, buhar ayarı açık iken yani rakamların hiç birinde dğil - buhar işareti olan yerde olmalı... böyle Eki Görüntüle 960372 kapağını kapatıyor ve kanayıpta buhar çıkmaya başlayana kadr bekliyorsun. Buhar çıktığında altını ocağın en kısığına getirip 2 dakika bekliyorsun. Snra 2ye getirip artık 15 dk ya d 20 dk pişiriyorsun. Pişirme tamamlanınca önce buharı çıkarman gerek, yine resimdeki konuma getiriyorsun aman parmaklra dikkat. Buhar tamamen çıkınca kapağını açabilirsin. Hadi kolay gelsin :)))

Sayenizde ilk defa duduklu tencere kullandim tesekkurler :)

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Ben çok memnunum düdüklümden valla, sizin şanssızlığınız olmuş biraz bence...

İlk defa kullanıyorum bu gün, ayarı en bastan iki ye getirmişim, simdi buharı boşaltıp yeniden 2 ye getirdim. 10 dk dir etli fasulye kaynıyordu. Yemeğin pişme suresi uzadı mı simdi kızlar ne oldu? Biraz tecrübesizim mutfakta

Slm kızlar ben yeniyim konumla ilgili bir yazı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben melodinin düdüklü tenceresini kullanıyorum cok memnunum .... benim sorum kapağını nasıl temizliyorsunuz . Bir defa söktüm temizledim aynen geri takdım ama hava kacırıyo

Canım senin attığın fotoya baktım ventil boşlukta ne buhar işareti ne de rakam yazan yerde önce oraya mı getiriyordu anlamadım

Canım bende de bu düdükliden var senin attığın resme baktım ilk olarak ne buhar işaretinde ne de rakamlarda ikisinin ortasındaki boşlukta önce o şekil mi yapıyoruz anlamadım

Slm kızlar ben yeniyim konumla ilgili bir yazı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben melodinin düdüklü tenceresini kullanıyorum cok memnunum .... benim sorum kapağını nasıl temizliyorsunuz . Bir defa söktüm temizledim aynen geri takdım ama hava kacırıyo
Canım ben temizlerken lastiğini çıkarmadan temizliyorum sorun olmuyo çılarınca herkeste aynı şikayet oluyo ama benim sorunumda kullanmayı anlamadım bana anlatabilir misin

Canım bende de bu düdükliden var senin attığın resme baktım ilk olarak ne buhar işaretinde ne de rakamlarda ikisinin ortasındaki boşlukta önce o şekil mi yapıyoruz anlamadım

Yok cnm ilk başta buhar işaretine getireceksiniz. Kaynayıp buhar çıkmaya başlayınca ayarı 1-2-3 artık hangisini kullanacaksanız ona çevireceksiniz. Aman bitince de yemeğiniz önce buharı boşaltmayı unutmayın.:halay:

merhaba arkadaşlar fancynancy nin anlattığı gibi uyguladım her adımı fakat hala buhar çıkıyor tenceremden bu normal mi.

Ben hem kızıma hem kendime almıştım.hiç memnun değilim.geri gönderdik 1 ay kadar test edildi değişen birşey yok.sakın almayın.nırmal tencereden farkı yok

İlk yazan arkadaşa katılıyorum bende o şekilde kullanıyorum ve çeyiz setim karacadan özllikle tencere setimden (biodiamond pro) ve fine pearl yemek takımından çok memnunum herkezede tavsiye ederim

Back
X