Karabük Safranbolu' da tavsiye edebileceğiniz gezilecek yerler ve kiralık daireler?

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
Arkadaşlar eşimin tayininin Safranboluya çıktığını öğrendik bugün ve çok sevindik.3. tercihimizdi hayırlısı artık..eşim astsubay ben sınıf öğretmeniyim.Merak ettiğim ordaki toplu konutlar..hangi siteler şehre yakın,hangileri daha güzel fiyat açısından nasıllar?nereler gezilebilir?nasıl bir yerdir?ve öğretmenlerin yardımını beklediğim bir konu sınıf öğretmeni açığı var mı? :KK43:((

Karabükten naklen yazıyorum öncelikle hayırlı olsun safranbol çok ferah rahat yaşayabileceğiniz bi yer safranboluda da karabükte de şehir merkezine çok yakın konutlar tek vesayitle gidilip gelinebilir fakat kiralar aldı başını gitti safranboluda da karabüklte de en uygun 500- iyi bi yer hemde düzgün bi ev derseniz 750 lirayı bulan fiyatlar var umarım dilediğiniz gibi bi yer bulabilirisinz onun dışında safranboluda eski çarşı konaklarını Cinci Han Seyir Tepesini gezip görebilirsiniz soğuk bi bağlar gazozu içmenizide tavsiye ederim :)

Karabuk ıle eskı safranbolu ortası kıranköyde yaşayabılırsınız sanırım safranboluda o tepedekı askerıyede görevde olacak eşiniz ulaşımıda daha kolay olur.Bağlar gazozu mutlaka için,arasta çarşıda boncuk cafede közde turk kahvesı ıcıp üstadlardan halkmüziği dinleyin(hangı gunler oldugunu bılemıyorum),mencilis mağarasına ve ince köprüye gidin,cincihan ve eski kaymakamlığın orayıda zıyaret edın hoş orada yaşayacaksanız buna bol bol vaktınız olacaktır gezmesi uzun zaman almıyor hatta yakın köylerıde gezersınız kastamonuya bağlı pınarbaşı,eflanı,cide ,bartın amasra bence çok şanslısınız.Hayırlı olsun şimdiden.

X