Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası diyete karşıyım. Çünkü sıkı diyetler mideden çok beyni acıktırıyor ve geri dönüşü çok daha fazla oluyor. Ne yapıyorum derseniz. Ekmeği yok denecek kadar kestim. Sabah belki bazen 1 dilim kepek ekmeği. Yumurta her türlüsü menemen... peynirli maydanozlu omlet veya sade kızarmış 1 yumurta üstüne yoğurt... peynir zeytin domates maydanoz... tatlı hariç herşeyden makul ölçüde yiyorum.. öğlene kadar sadece 1 kupa yeşil çay. Öğlen haşladığım 1 kase karabuğdayı nane ile karıştırıp yiyorum öğlen o kadar. Ve tabiki akşama kadar acıkıyorum 1 kupa yeşil çay ve elma gibi masum 1 meyve... su çok önemliymiş onu anladım. Bol su.. akşam o gün yemekte ne varsa yiyorum. Ama ekmek yok. Tabi makarna pilav varsa onlar da az. Sebzeyse veya tavuk balık gibi bişeyse ekmeksiz kesinlikle. 2 gün oldu 1.5 kilo gitmiş. Ben de şaşırdım.