Karabuğday diyeti

zuzy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
8
4
52
Selamlar olsun arkadaşlar. Karabuğday diyeti yapanlar var mı? 2 gün oldu başlayalı. İşe yarıyo sanki. Sonuca ulaşabilen arkadaşlar bizimle paylaşırsanız sevinirim.

images (5).jpg

:KK70: ben yeni üyeyim. Sayfada nasıl yeni konu açacağımı bulana kadar canım çıktı. Şimdi diyet bölümünü bulalım bakalım.teşekkür ederim uyarınız için. :
:KK70:
Zaten moderatörleri etiketlediğim için onlar taşımışlar

Diyeti nasıl yapıyorsunuz bir günde neler yediğinizi anlatır mısınız?

Açıkçası diyete karşıyım. Çünkü sıkı diyetler mideden çok beyni acıktırıyor ve geri dönüşü çok daha fazla oluyor. Ne yapıyorum derseniz. Ekmeği yok denecek kadar kestim. Sabah belki bazen 1 dilim kepek ekmeği. Yumurta her türlüsü menemen... peynirli maydanozlu omlet veya sade kızarmış 1 yumurta üstüne yoğurt... peynir zeytin domates maydanoz... tatlı hariç herşeyden makul ölçüde yiyorum.. öğlene kadar sadece 1 kupa yeşil çay. Öğlen haşladığım 1 kase karabuğdayı nane ile karıştırıp yiyorum öğlen o kadar. Ve tabiki akşama kadar acıkıyorum 1 kupa yeşil çay ve elma gibi masum 1 meyve... su çok önemliymiş onu anladım. Bol su.. akşam o gün yemekte ne varsa yiyorum. Ama ekmek yok. Tabi makarna pilav varsa onlar da az. Sebzeyse veya tavuk balık gibi bişeyse ekmeksiz kesinlikle. 2 gün oldu 1.5 kilo gitmiş. Ben de şaşırdım. :KK70:

X