Karabatak

Yani ben kendimle kıyaslayamam bin bir cesit insan var

Alkol alınca ben arabayı süremdim tabii o kullandı
O alkol almadı mı? Sadece buraya takıldım ben

Zira başlığı doğru atmışsınız. Karabatak kuşları öyle doğmuşlardır. Sonradan tek eşli kumru kuşuna dönüşmeleri… yani…

Benim de yıllar önce erkek bir iş arkadaşım vardı. Çok çapkın biriydi. Nişanlandığını, aldatıldığı için ayrıldığını söylemişti bir ara laf arasında. Takıldığı kişilere de anlatıyormuş. Bu hikaye çok tuttuğu için herkes kullanıyor gibi geldi bana şu an

Sapık erkeklerin çoğunluğu aldatıldım, yaralıyım edebiyatı yapıyor kızlar yemeyelim bu numarayı. Şimdiye kadar 2 erkek bana aldatıldım, acılar çektim edebiyatı yaptı gün sonunda ikisi de nude muhabbetine getirdi sonuç olarak engelledim gittiler. Hiç şaşmıyor genelde kendileri aldatıyor onu bastırmak için bu yalanı kullanıyorlar.

Bu adamin tek amaci sizi bir sümüklü mendil gibi kullanıp atmak. Hiç bu kadar keskin yorum yapmam normalde ama her şey çok bariz. İnanmiyorsaniz izleyin ve görün ..

İlk aşama Opus kokus olduguna göre ikinci buluşmanın sonu yatakta biter

Adan sana takılalım diyor davranışı ile. Kabul ediyorsan devam et, etmiyorsan engeli bas. Aldatildigi da yalan. Böyle takılmaya kalktığı kızlardan biri umursamayip ilişki yapmıştır o da bunu satiyordur. Yeme

O alkol almadı mı? Sadece buraya takıldım ben

Zira başlığı doğru atmışsınız. Karabatak kuşları öyle doğmuşlardır. Sonradan tek eşli kumru kuşuna dönüşmeleri… yani…
Aldı ama benim kadar degil bir de ben çok iyi bir sofor degilim.Karabatak bir görünüp bir kayboldugu icin denir aslında

Takılmak icin de fazla yaşlıyız be.Bir de tek benmle takıldığıni bilsem neyse

Evine davet etti diye görüşmeyi kesip sonra ki buluşma sonunda evinize gelmesi sanki biraz tuhaf değil mi? Kararsız mısınız tutarsız mı anlamadım.
Ayrıca görüşmek istemiyorum diyorsunuz, e o zaman görüşmeyin.
Cevap vermezsiniz olur biter.

Hıc gorusmek istemiyorsan nıye konu acma geregı duydun
Egonu mu tatmın edıyosun nedir yani, bilelim de cevap verelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…