Yani ben kendimle kıyaslayamam bin bir cesit insan varHayır onu demek istemedim. Kadın mutsuzsa elbette ayrılır, aldatmaz, aldatmak çok kötü ve ahlaksızca bir şey, kadın için de erkek için de. Ama maalesef bu pisliği yapan genellikle erkekler oluyor. Şunu söylemek istedim. Siz de bir kadınsınız düşünün yani eğer birlikte olduğunuz erkeği seviyorsanız ve mutlu iseniz hiç gözünüz başka birini görür mü?
O alkol almadı mı? Sadece buraya takıldım benAlkol alınca ben arabayı süremdim tabii o kullandı
Aldı ama benim kadar degil bir de ben çok iyi bir sofor degilim.Karabatak bir görünüp bir kayboldugu icin denir aslındaO alkol almadı mı? Sadece buraya takıldım ben
Zira başlığı doğru atmışsınız. Karabatak kuşları öyle doğmuşlardır. Sonradan tek eşli kumru kuşuna dönüşmeleri… yani…
Takılmak icin de fazla yaşlıyız be.Bir de tek benmle takıldığıni bilsem neyseİlk aşama Opus kokus olduguna göre ikinci buluşmanın sonu yatakta biter
Adan sana takılalım diyor davranışı ile. Kabul ediyorsan devam et, etmiyorsan engeli bas. Aldatildigi da yalan. Böyle takılmaya kalktığı kızlardan biri umursamayip ilişki yapmıştır o da bunu satiyordur. Yeme
Evine davet etti diye görüşmeyi kesip sonra ki buluşma sonunda evinize gelmesi sanki biraz tuhaf değil mi? Kararsız mısınız tutarsız mı anlamadım.Böyle ergence konular açtığım icin üzgünüm cevabı da biliyorum ama hâlâ bir gaz bekliyorum sanırım.Baharda bir çocukla tanışmıştık artik tecrübeli olduğum icin niyetinin ciddi olmadığını anladım.Gereksiz yakışıklı, zeki, güzel bir işi varböyle bir adamın tek eşli olması beklenemez zaten diye reddettim gerekçe olarak da beni 2. Buluşmaya evine çagırması oldu.Kendimi de aşirı tebrik etmistim yine de iyi ilerledim diye baya irade göstermiştim çünkü.Neyse 1 ay sonra tekrar çıktı ısrar kıyamet ne olur gòrüşelim tekrar çok ön yargılısın falan diye.On yargılı değilim aslında fazla numarası olan adamlarin tek eşli olamacağını bilecek kadar yaşadım.Neyse ben gittim baya konuşup tartıştık bu konuyu benden önce nisan attığını karşı tarafın aldatması yüzünden olduğunu aslında uzun ilişki olduğunu falan söyledi.Alkol alınca ben arabayı süremdim tabii o kullandı benim arabayı eve geldik biraz yakınlaştık falan neyse il günler güzel mesajlaşmalar aramalar sonra birden kayboldu.2-3 hafta sonra hicbir sey olmamış gibi mesaj atmış ben de cevp vermedim beni her yerden engellemiş.Simdi engeli kaldirıp mesaj atmış konuşmak istiyorum diye.Ben de uzun süre yokum tatildeyim dedi.Ne zaman dönersin dedi.Belli degil dedim.Sana kırgınım yazmıs ben de neden deyip güldüm.Görüşursek anlatirım yazmıs.Bir de o bana kirgınmıs götüm.Uf hic görüsmek istemiyorum çünkü iradeli davranamıyorum ha aşık falan değilim ama karşı koymasi çok zor biri.Bir de aynı saćma kısır döngüye de girmek istemiyorum.Tatil dönüsü yoklayacak büyük ihtimal ne yapacagım ben?
Biliyorum tabi ki. Ben derin bişey yazdım orada aslında. Neyse….Aldı ama benim kadar degil bir de ben çok iyi bir sofor degilim.Karabatak bir görünüp bir kayboldugu icin denir aslında
Hıc gorusmek istemiyorsan nıye konu acma geregı duydunBöyle ergence konular açtığım icin üzgünüm cevabı da biliyorum ama hâlâ bir gaz bekliyorum sanırım.Baharda bir çocukla tanışmıştık artik tecrübeli olduğum icin niyetinin ciddi olmadığını anladım.Gereksiz yakışıklı, zeki, güzel bir işi varböyle bir adamın tek eşli olması beklenemez zaten diye reddettim gerekçe olarak da beni 2. Buluşmaya evine çagırması oldu.Kendimi de aşirı tebrik etmistim yine de iyi ilerledim diye baya irade göstermiştim çünkü.Neyse 1 ay sonra tekrar çıktı ısrar kıyamet ne olur gòrüşelim tekrar çok ön yargılısın falan diye.On yargılı değilim aslında fazla numarası olan adamlarin tek eşli olamacağını bilecek kadar yaşadım.Neyse ben gittim baya konuşup tartıştık bu konuyu benden önce nisan attığını karşı tarafın aldatması yüzünden olduğunu aslında uzun ilişki olduğunu falan söyledi.Alkol alınca ben arabayı süremdim tabii o kullandı benim arabayı eve geldik biraz yakınlaştık falan neyse il günler güzel mesajlaşmalar aramalar sonra birden kayboldu.2-3 hafta sonra hicbir sey olmamış gibi mesaj atmış ben de cevp vermedim beni her yerden engellemiş.Simdi engeli kaldirıp mesaj atmış konuşmak istiyorum diye.Ben de uzun süre yokum tatildeyim dedi.Ne zaman dönersin dedi.Belli degil dedim.Sana kırgınım yazmıs ben de neden deyip güldüm.Görüşursek anlatirım yazmıs.Bir de o bana kirgınmıs götüm.Uf hic görüsmek istemiyorum çünkü iradeli davranamıyorum ha aşık falan değilim ama karşı koymasi çok zor biri.Bir de aynı saćma kısır döngüye de girmek istemiyorum.Tatil dönüsü yoklayacak büyük ihtimal ne yapacagım ben?
Hayır birinin değişeceğini farklı olacağını söylemesini bekledim sanırim saçmaydıHıc gorusmek istemiyorsan nıye konu acma geregı duydun
Egonu mu tatmın edıyosun nedir yani, bilelim de cevap verelım